Kérkedett, hogy jól elvan egyedül, most meg durci, hogy nem történt semmi azon a találkozón. Ez egy teszt volt, amit elbuktam? Ez gyakori?
24-ek vagyunk. Lánnyal "randiztam", nem volt randi, csak most lett szabad, én meg "jobban" meg akartam ismerni. Maga a találkozó jó volt, 4 órás volt, de amúgy konkrét nem - persze jobban, lazábban is meg kell ismernünk egymást. Annyi volt csak, hogy kérkedett azzal, hogy nem kell neki most pasi, jól megvan, mondom "áh, ne aggódj, nem fogsz sokáig igy maradni", vissza erősködött "neeem kell nekem most senki".
Aztán, nincs több találkozó, ilyen olyan okokra hivatkozva. Végülis, egy harmadik ismerősünkkel tudtam kinyomozni, hogy azért fogadta el a találkozót, mert amúgy azt hitte, hogy van konkrétabb dolog is. Most erre bedurcizott...
lányok, ez ugye nem gyakori? Ez egy ilyen hülye teszt volt, egy kisebb hazugság, amivel próbára teszitek a "hímeket", hogy a legjobbat választhassátok? Ha igen, miért csodálkoztok, hogy a "nem"-ből nem értünk?
Ne keresd, ez egy marha. Megérdemli, hogy egyedül maradjon.
Azt nem tudom, mennyire gyakori, de remek szűrő. Pontosan ilyen embert nem akarnék magam mellé soha :)
"Lánnyal "randiztam", nem volt randi, csak most lett szabad, én meg "jobban" meg akartam ismerni. Maga a találkozó jó volt, 4 órás volt, de amúgy konkrét nem - persze jobban, lazábban is meg kell ismernünk egymást."
le akartad lazán fektetni amit hárított. bedurcizott mert bunkó vagy. kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!