Lányok, ti egyedül teszteltek, vagy apával? Milyen érzés volt a pozi teszt, volt sírás? Mire gondoltatok?
Mi az hogy apával?
Hogy tudta hogy tesztelni mész, vagy ott ült pisilés közben veled?
Èn egyedül teszteltem, az elsönél nem is tudta, csak ahogy pozi lett, a másodiknál meg elötte nap csináltam tesztet amit mondtam neki hogy rossz, mert semmi nem volt rajta, így másnap azzal jöt haza hogy akkor milyen a mai. (nem engedte magát meglepetni)
Mi nem vagyunk túl romantikus lelkűek, így hát én egyedül teszteltem, ő ügyelt, megcsináltam a tesztet, pozitív lett, felhívtam azonnal, és annyit mondtam, hogy lesz egy babánk! :) Megdöbbent, mert nagyon hamar sikerült (pco-s vagyok elég szép inzulinrezisztanciával, fel voltunk készülve mindenre, de hála Istennek két próbálkozós hónap után babó lett :)). Azt mondta, hogy oké, majd megyek haza :D :D :D (épp sokan voltak körülötte). Aztán mikor hazaért teljesen fel voltunk pörögve, hát még egy héttel később, mikor először hallottuk a szívét. :)
Azóta esténként már jókat játszanak, a pici az apukája hangjára általában táncolni kezd... :)
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!