Pánikba esek, ha a hétfőre gondolok! Egyedül maradok az újszülöttemmel és dackorszakos 2,5 évesemmel. Normális ez az érzés?
A kérdező nem panaszkodott, csak megkérdezte normális-e, hogy így érez...
És szerintem normális. Nekem csak egy gyerekem van. De mikor megszületett anyukám itt volt pár napig, hogy segítsen nekem. És amikor egyszercsak bejelentette, hogy másnap reggel elmegy, hihetetlenül elkezdtem félni. Főleg mikor tényleg el is ment. De fél óra múlva már el is múlt ez az érzés.
Teljesen normális. Én már most "pánikolok", ha szóba kerül, hogy a férjem októberben külföldre megy egy hétre.
De ki fogjuk bírni, túl fogjuk élni és várjuk haza. :)
Miért maradsz egyedül?
Normális!!! Az én egyetlen babám 6 hetes, de még mindig, ha a férjem éjszakára megy, úgy bepánikolok, hogy na..
És még félek is itthon, pedig nem szoktam. A múltkor megláttam magam a tükörben, és majd összecsináltam magam, úgy megrettentem a sziluettemtől. Még mindig gyengék az idegeim a hormonoktól, kimerültségtől. Szerintem normális. El fog múlni, belejövünk, megszokjuk.
Normalis.
En az elso gyereknel ereztem igy.
Amikor a masodik megszuletett, akkor az elso 14 honapos volt, szoval az sem volt annyira egyszeru, viszont akkor roppant magabiztos voltam es probaltam kihivaskent felfogni a helyzetet.
Talan probald ki ezt te is, elore keszits a fejedben napirendet (amit nyilvan nem fogsz tudni tartani pontosan, de nagyjabol lehet, max a pici szoptatasa rugharja fel).
Es elotte nap keszulj ra a feladatra, fozz meg elore, amig van segitseged, vasald ki a ruhakat, takarits fel este, stb. Szoval az elso 1-2 napra ne hagyj magadnak tul sok munkat a haztartasban, csak a gyerekekre es magadra kelljen figyelni. Utana belendulsz es menni fog a tobbi is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!