Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel lehetne leszólítani egy nőt, hogy az ne meneküljön el rögtön és ne érezze letámadásnak az egész szituációt?
Helyzettől, szituációtól, csajtól függ.
Írd le a konkrét szitut.
"Szia, Kánten vagyok Montázsiból"
egy próbát megér :D
Szerintem az a jó közeledés, amivel nem támadod le a másikat, hanem csak beszédbe elegyedsz vele. Pl. útbaigazítást kérsz, vagy bármi mást, aztán lazán folytatod a beszélgetést, végül finoman rátérhetsz arra, hogy szívesen folytatnád máskor is.
De azt tartsd tiszteletben, hogy:
1. Lehet, hogy a kiszemelt épp siet valahova, és nem akar cseverészni.
2. Senkire nincs ráírva, hogy független-e, vagy egyáltalán akar-e ismerkedni. Lehet, hogy boldog párkapcsolata van, vagy épp szakított és nem akar még ismerkedni, vagy leszbikus, stb. Szóval ne akard ráerőltetni magad olyanra, aki nem vevő rád, mert az rettenetesen visszatetsző.
Szia. Ne haragudj, hogy zavarlak. Tudod, eléggé tetszel. Szeretnék megismerkedni veled. Megértem, ha te nem velem, semmi baj nincsen, mondd meg nyugodtan.
Reakciótól függően lehet folytatni.
"A 3-as elég béna..."
Persze, mert egy "öregecskedő feleség" irta
Meg az utolsót is egy csaj. Látszik, hogy életükben nem szólitotta le őket senki.
Az a kérdés egyébként, hogy hol ismerkedsz. A legjobb leszólítás az, ami nem nyilvánvaló leszólítás. Tegyél úgy, mintha "véletlenül" botlottál volna a csajba, és ha már ott van, random kitalálsz valamit.
A nyilt leszólítás kb akkor sikeres, ha te vagy Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!