Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel lehetne leszólítani egy nőt, hogy az ne meneküljön el rögtön és ne érezze letámadásnak az egész szituációt?

Figyelt kérdés
21 vagyok
2015. jún. 15. 13:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Akkor nekem sem kellene kitalálnom, hogy valójában miért szólított le "

Ezért is nem fogod elküldeni egyből. És itt ez a lényeg. Esélye van a külsőn túl is szimpátiát ébreszteni. De ha nyiltan leszólít, akkor szimplán a külső alapján eldöntöd, hogy "jobb ha elhúzol haver"

Ahogy írtam is, Brad Pittnek mindegy, de a legtöbb férfi nem Brad Pitt.

2015. jún. 15. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálad vagy nálam?

Kádban vagy ágyban?

:)

28f

2015. jún. 30. 14:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Iszunk egy felest és sört előtte?
2015. jún. 30. 15:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne kérj tőle semmit!

Valami kellemes élményt szerezz neki, és add a kezébe a névjegyedet, majd lépj le.:)

Ez épp elég.

2015. júl. 1. 03:38
 15/18 anonim ***** válasza:

9: A kérdés nőknek szól, hogy mi az, amitől nem érzik letámadásnak a szitut, és nem menekülnek el.

Tehát csak nőktől jövő, általuk megálmodott szöveg a hasznos válasz ide.

Nem pedig olyan hetero fiúktól, akik persze biztos jobban tudják, mit érez egy nő ebben a szituban, mint a nő maga.

Ez színtiszta agresszió, amit írtál.

2015. júl. 1. 03:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a nők többsége nem szedett még fel egy másik nőt és amiről itt azt írják, hogy jó leszólítószöveg, és amire a való életben pozitívan reagálnak (és ami után az őket megszólító férfiban nem egy meleg barátot, vagy egy semleges csevegőpartnert, hanem egy potenciális szexuális/romantikus partnert látnak), az két külön dolog.

Akikről tudom, hogy sikeresek a nők leszólításában (és siker alatt nem azt értem, hogy elcsevegnek 5 percet vagy megnevettetnek egy nőt, hanem szexet és párkapcsolatot gyönyörű nőkkel), nekik eszükbe sem jutna olyasmivel odamenni, hogy "szia, bocsi, ne haragudj a zavarásért...". Mert tudják hogy már ez a pár szó tudat alatt mennyi negatív dolgot közvetít a nő felé és ilyen indítással jó eséllyel semmi komoly nem lesz a dologból.

2015. júl. 1. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én már annak is örülnék, ha valaki csak egyszerűen rám köszönne..pl. a múltkor egy srác, aki már régóta tetszik és mindig csak a buszmegállóban találkozunk rám köszönt az utcán is..az tök jól esett..remélem legközelebb megpróbál valamit kérdezni is..Én pl. örülnék olyasminek h. eljönnél -e velem kávézni v. bármi..vmi tök banális kérdés is jó lehet..csak valahogy induljon el a beszélgetés..:) meg legyen kedves a fiú, a kedvesség a legfontosabb! Nem kellenek nagy szavak..:) és nem csak a külső dönt!
2015. júl. 12. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más jön be. Én most nem vagyok nyitott idegenektől ismerkedésre, mert szerelmes vagyok valakibe. Egyébként nálam az a szimpatikus módszer, ha valaki elkezd beszélgetni, feltalálja magát, és nem azzal jön, hogy "szia ismerkedünk?" - volt ilyen. És megkönnyítik a dolgomat azok, akik megértik, ha nem akarok tőlük semmit, és nem kell bunkónak lennem, hogy leálljanak.
2015. júl. 19. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!