Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 11/92 anonim ***** válasza:
60%
Ja és ezt hivják birtoklási mániának.
2011. júl. 18. 12:34
 12/92 anonim ***** válasza:
90%
Ha te nem tudsz KONKRÉT példát irni, akkor mi sem tudunk segiteni.Irj le egy megtörtént esetet.egy példát.
2011. júl. 18. 12:35
 13/92 anonim ***** válasza:
100%

mert nem tekint egyenrangú félnek

1. tényleg papucs leszel, ha ezt hagyod. át kll beszélned vele

2. otthagyod

14/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:34

Ezt fejtsd ki légyszi bővebben,mert erre kiváncs vagyok és én is úgy látom hogy arra játszik!

15/92 A kérdező kommentje:

Mert hogy öszinte legyek nem mindig érzem magam férfinek magam mellette és amikor kezdek erőre kapni vagy kicsit keményebb leszek,akkor nem szól semmit csak el kezd ajtót csapkodni meg ilyenek!

Olyan mintha uralkodni akarna felettem!

2011. júl. 18. 12:37
 16/92 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem tudsz leirni egy konkrét példát?

Pl úgy, hogy mentetek egyik délután az utcán, mire te blabla...Lehet hogy neked van igazad, de nem biztos..

2011. júl. 18. 12:37
 17/92 anonim ***** válasza:
birtoklási mániás,amint megérzi hogy más felé is nyitsz oda megy lealáz,lehülyéz stb.hogy te csak az ővé lehess másnak kelljél,másik papucsot csinál belőled, amit ő szépen alakít,te szereted ő kihasználja,mindent megkap megteszel neki,úgy fogsz ugrálni aghogy ő füttenyt,de neki egy idő után nem kell már a majd a papucsa,férfit akar majd megint amit alakíthat,és akkor eldob a szemétbe.És keres egy másik balek áladozatot maga mellé,és az iylen nők miatt van egyre több nőgyűlőlő.
2011. júl. 18. 12:39
 18/92 anonim ***** válasza:
47%

Ha pénzt fizetnél egy pszichológusnak vagy párterpeutának, akkor hajlandó lennél kifejteni egy szituációt vagy párbeszédet? Így, ingyen nem megy?

Vagy csak azt akarod, hogy így tudatlanul, egód növelése céljából írjunk szépeket?

2011. júl. 18. 12:40
 19/92 anonim ***** válasza:
92%

Sok minden miatt lehet.

Tippjeim:

1. Kisebbségi komplexusa van és zavarja, hogy te jobb pasivagy, mint amilyen nő ő.

2. Nem szereti a tipikus macsó pasikat.

De azok alapján amiket írtál, inkább az előbbi... nem akarja, hogy túl jó legyél.

De hogy ellenpéldát is mondjak:

Páromnak volt egy képe magáról még fiatalabb korából amin nagyon ilyen kis macsó.

Utáltam azt a képet, nagyon... :( :)

Hogy miért?

Mert amúgy élőben baromira nem olyan volt és tök érződött a képen, hogy anno azért csinálta, mert kisebbségi komplexusa volt és ezzel a macsós képpel próbálta kompenzálni...

Miközben egy tündéri, édes, szerény, helyes, aranyos, szexi pasiról van szó.. azon a képen meg egy nagyképű szépfiú. Tipikusan az a fajta, akiket nagyon nem bírok.

Szóval ilyesmi is lehetNE a háttérben... de sajnos nem hiszem, hogy itt ez lenne.

Ha élőben férfiasan viselkedik azt én imádom és büszke vagyok rá.

2011. júl. 18. 12:40
 20/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:35

Ok!Konkrét példa!

Össze vesztünk 1 hete kb és eddig mindig rá 2 napra mentem mint egy hülye gyerek bocsánatot kérni,most nem mentem 1 hétig és nem hívtam,és 1 hét múlva mentem haza!Nem nőnél voltam mi előtt azt gondoljátok!Nem ám meg kérdezte volna hogy miért nem jöttél vagy hol voltál,áááá nem el kezd ajtót csapkodni ó,szavakkal illetni miközben ő volt a hülye!Nem fogok bocsánatot kérni azért mert ő volt a hülye és még neki áll feljebb hogy nem mentem!vicc

2011. júl. 18. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!