Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 71/92 A kérdező kommentje:

Lehet hogy most egy bunkónak tituláltok vagy egy parasztnak!

De azért mert már elborult az agyam hogy mindig nekem kell pitiznem mint egy kis kutyának,de cserébe ő meg nem ad semmit!

Miért nekem kellene bocsánatot kérnem az ő hülyesége miatt??

2011. júl. 18. 13:11
 72/92 anonim ***** válasza:

válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:10

És nincs is szükség szűrésre ^^ Aki nem bírja a kritikát, meg az itteni válaszokat menjen párterapeutához, és ott próbálja megoldani a gondokat.

2011. júl. 18. 13:13
 73/92 A kérdező kommentje:

Évekig nyeltem a hülyeségeit és elnéztem neki dolgokat amiket lehet hogy a válaszolok nagy része nem tett volna meg és mondjuk pár hónap után ki dobta volna mint macskát sz@rni!

Én nem ilyen vagyok alapjáraton és magyarázkodni sem akarok,de már betelt a pohár!

Ha megtehetném hogy le írjam a 4 éves kapcsolatunk részletit akkor leírnám,de ahhoz nem lenne elég 20 oldal sem,és akkor tisztábban látnátok ti is...

2011. júl. 18. 13:14
 74/92 anonim ***** válasza:

"De azért mert már elborult az agyam hogy mindig nekem kell pitiznem mint egy kis kutyának,de cserébe ő meg nem ad semmit!

Miért nekem kellene bocsánatot kérnem az ő hülyesége miatt??"

Erre viszont már válaszoltunk többen is. (Csak aztán nekiálltál leordítani a fejünket :( )

Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője. Értsd meg, ha szerelmes lennél és ez egy rendes kapcsolat lenne, akkor:

1. Nem bírnál ki egy hetet úgy hogy nem keresed őt.

2. Ő se bírna ki.

3. Nem ilyen ovodás módszerrel dőlne el kinek van "igaza" (értsd: ki bírja tovább, hogy nem keresia másikat)

4. Nem beszélnél ilyen hangnemben rőle (Függetlenül attól, hogy van-e rá jelenleg okod vagy sem)

2011. júl. 18. 13:14
 75/92 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérj tőle bocsánatot, hanem indulatból keféld meg.

Néha az ilyen csetepatékból lesznek a legjobb dugások.

A szex sok mindent megold.

Persze nem garantálható semmi.

Gyanítom, hogy inkább vele kéne foglalkoznod, mert ez az oldal csak még jobban felb@ssza az agyad.

Láthatod, én még csak le sem hordtalak, bár nekem sem tetszett a stílusod.

Lehet ezt szép kulturáltan is (írom úgy, hogy káromkodok :)

2011. júl. 18. 13:15
 76/92 anonim ***** válasza:
100%

Ha már így ledegradáltál minket, KÉRJ TŐLÜNK BOCSÁNATOT!!!!

:P

Amúgy meg én kötekedés nélkül válaszoltam Neked és észre sem vetted! Csak azt vetted észre, aki bántókat ír, így jó hogy nem kapsz értelmes választ!

77/92 anonim ***** válasza:
64%

Ha már így ledegradáltál minket, KÉRJ TŐLÜNK BOCSÁNATOT!!!!

:P

Amúgy meg én kötekedés nélkül válaszoltam Neked és észre sem vetted! Csak azt vetted észre, aki bántókat ír, így jó, hogy nem kapsz értelmes választ!

78/92 anonim ***** válasza:

"Évekig nyeltem a hülyeségeit és elnéztem neki dolgokat amiket lehet hogy a válaszolok nagy része nem tett volna meg és mondjuk pár hónap után ki dobta volna mint macskát sz@rni! "

És sajna - a fentiek alapján - valószínűleg nekik lett volna igazuk.

Ezt mocskosul nehéz belátni.

Ezért van, hogy a rossz kapcsolatokból sokkal nehezbb kiszállni. Ha valami jónak lesz vége, akkor vége van és kész, az ember lép...

De ha 4 évig szívott miatta, akkor nehezebben adja fel... gyanítom most veletek is ez a helyzet.

2011. júl. 18. 13:17
 79/92 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nekünk válaszolóknak is meg kéne kefélnünk egymást?

minek ez a sok bocsánatkérés?

2011. júl. 18. 13:17
 80/92 anonim ***** válasza:
100%

13:17 :D

Lehet... :)

2011. júl. 18. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!