Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?
Lehet hogy most egy bunkónak tituláltok vagy egy parasztnak!
De azért mert már elborult az agyam hogy mindig nekem kell pitiznem mint egy kis kutyának,de cserébe ő meg nem ad semmit!
Miért nekem kellene bocsánatot kérnem az ő hülyesége miatt??
válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:10
És nincs is szükség szűrésre ^^ Aki nem bírja a kritikát, meg az itteni válaszokat menjen párterapeutához, és ott próbálja megoldani a gondokat.
Évekig nyeltem a hülyeségeit és elnéztem neki dolgokat amiket lehet hogy a válaszolok nagy része nem tett volna meg és mondjuk pár hónap után ki dobta volna mint macskát sz@rni!
Én nem ilyen vagyok alapjáraton és magyarázkodni sem akarok,de már betelt a pohár!
Ha megtehetném hogy le írjam a 4 éves kapcsolatunk részletit akkor leírnám,de ahhoz nem lenne elég 20 oldal sem,és akkor tisztábban látnátok ti is...
"De azért mert már elborult az agyam hogy mindig nekem kell pitiznem mint egy kis kutyának,de cserébe ő meg nem ad semmit!
Miért nekem kellene bocsánatot kérnem az ő hülyesége miatt??"
Erre viszont már válaszoltunk többen is. (Csak aztán nekiálltál leordítani a fejünket :( )
Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője. Értsd meg, ha szerelmes lennél és ez egy rendes kapcsolat lenne, akkor:
1. Nem bírnál ki egy hetet úgy hogy nem keresed őt.
2. Ő se bírna ki.
3. Nem ilyen ovodás módszerrel dőlne el kinek van "igaza" (értsd: ki bírja tovább, hogy nem keresia másikat)
4. Nem beszélnél ilyen hangnemben rőle (Függetlenül attól, hogy van-e rá jelenleg okod vagy sem)
Ne kérj tőle bocsánatot, hanem indulatból keféld meg.
Néha az ilyen csetepatékból lesznek a legjobb dugások.
A szex sok mindent megold.
Persze nem garantálható semmi.
Gyanítom, hogy inkább vele kéne foglalkoznod, mert ez az oldal csak még jobban felb@ssza az agyad.
Láthatod, én még csak le sem hordtalak, bár nekem sem tetszett a stílusod.
Lehet ezt szép kulturáltan is (írom úgy, hogy káromkodok :)
Ha már így ledegradáltál minket, KÉRJ TŐLÜNK BOCSÁNATOT!!!!
:P
Amúgy meg én kötekedés nélkül válaszoltam Neked és észre sem vetted! Csak azt vetted észre, aki bántókat ír, így jó hogy nem kapsz értelmes választ!
Ha már így ledegradáltál minket, KÉRJ TŐLÜNK BOCSÁNATOT!!!!
:P
Amúgy meg én kötekedés nélkül válaszoltam Neked és észre sem vetted! Csak azt vetted észre, aki bántókat ír, így jó, hogy nem kapsz értelmes választ!
"Évekig nyeltem a hülyeségeit és elnéztem neki dolgokat amiket lehet hogy a válaszolok nagy része nem tett volna meg és mondjuk pár hónap után ki dobta volna mint macskát sz@rni! "
És sajna - a fentiek alapján - valószínűleg nekik lett volna igazuk.
Ezt mocskosul nehéz belátni.
Ezért van, hogy a rossz kapcsolatokból sokkal nehezbb kiszállni. Ha valami jónak lesz vége, akkor vége van és kész, az ember lép...
De ha 4 évig szívott miatta, akkor nehezebben adja fel... gyanítom most veletek is ez a helyzet.
lehet, hogy nekünk válaszolóknak is meg kéne kefélnünk egymást?
minek ez a sok bocsánatkérés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!