Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?
"mindig nekem kell pitiznem mint egy kis kutyának,de cserébe ő meg nem ad semmit!
Miért nekem kellene bocsánatot kérnem az ő hülyesége miatt??"
Ez nem ovoda, hogy mindig neked kell letenned a pöttyös labdat, ha ö jatszani akar, ertsd mar meg! A felnöttek vilagaban szabad döntesek van, semmit sem "kell", akar megbeszeles nelkül is be lehet fejezni a kapcsolatot. Miert nem teszed meg? (Mert neked ez nem jo.) Akkor miert nem beszeled meg vele, es ugy fejezed be? (Mert ez sem jo neked.) Mi a jo neked? (Ha tovabb jatszza az ovodas jatekot: bocsanatot ker avagy pitizik. Es ez egy kapcsolat szerinted?? Hova vezet?)
"Évekig nyeltem a hülyeségeit és elnéztem neki dolgokat..." Es emiatt kellene szerinted neki bocsanatot kerni??? A helyedben tanulnek az esetböl, es a jövöben csak MAGAM miatt neznek el dolgokat, mert valamiert megis megfelel az a kapcsolat, amit aztan nem varok majd vissza.
"Felejtsétek mér el ezt a macsót!Más nem jutott eszembe,ezt nem muszáj tipikus macsóként értelmezni...."
Kevesen vagyunk, akik ezt a 9 oldalt vegigolvassak (mire leirom, mar 10 lesz), a kerdesböl meg vilagit, erröl szol a kerdes, hogyan lehet elfelejteni?
13.10
Tökösebb kedvedben vagy? Tehát ha pl. nyitsz emberek felé, lazulsz, poénkodsz, ekkor látod rajta, hogy érdekes arcokat vág, aztán megjegyzéseket tesz? Jól értelmezem? Mert hoztál egy olyan példát, hogy csapkodta rád az ajtót, de ez nálam nem egyenértékű a lealacsonyítással.
Bármi is készteti ilyesmire a barátnődet, ne hagyd, hogy elnyomjon téged. No, nem úgy értem, hogy állandóan hőbörögj minden ok nélkül, de ha a Napnál is világosabb, hogy nem tettél semmi rosszat, csak jól érzed magad, akkor inkább oldj kereket. Próbáld meg hideg fejjel értékelni a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!