Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a témát?
Figyelt kérdés
Egy hét után újra kibékültünk a párommal. Ő keresett fel, hülye indokkal, aztán a végére már kiderült hogy ujra kezdené. Mikor szakítottunk fájdalmas vége lett, elment és egyből nőkkel vonta el a figyelmét, elmondása szerint de nem sikerült neki senkire figyelnie. A családdal is szembe ment hogy vissza jöjjön hozzám. Kibékültem vele de nem hagy nyugodni hogy olyan nőket jelölt akikből annó vita volt. A pasik tényleg így felejtenek? Nőkkel?ma 16:20
1/10 anonim válasza:
Jaj kérdező. Nők is képesek szakítás után szexelni mással vagy azért mert abba menekülnek, vagy nem szeretik a párjukat. Egyenként ha olyan nőkkel szexelt akikről volt vita akkor én arra szavazok, hogy téged egyáltalán nem szeret, "kiélte magát és ki fogja" mert meg fog csalni hiszen nem szeret téged. De egyébként mégha tévedek is te nem fogsz azon tudni túllépni, hogy rögtön másokkal kefélt és a féltékenység, csalódás végig köztetek lesz míg végül megint szakítás lesz a vége.
2/10 anonim válasza:
Próbálkozozt volna csajozni és nem jött össze. Aztán cseberből veder. Hülye döntest hozott higy visszamegy.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem szexelt senkivel. Egyszeruen bejelolgetett egy csomó nőt, köztük olyat is akinek párja van.
ma 16:28
4/10 anonim válasza:
Én azt látom,hogy próbált volna csajozni, de aztán pofára esett,mert nem kelett senkinek, így visszakullogott hozzád.
5/10 anonim válasza:
"elment és egyből nőkkel vonta el a figyelmét, elmondása szerint de nem sikerült neki senkire figyelnie."
Honnan tudod, hogy nem szexelt? Végig vele voltál? Oké legyen úgy ahogy mondta - nem szexelt, de akart csak nem jött össze!
Nemhiába nem bízol benne. Meg fog csalni a jövőben ha vele maradsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy lett volna alkalma mert a barátnőm küldte hogy beszélgetett egy csajjal aki a barátnőm ismerőse és lemondta a párom a talit arra hivatkozva hogy nincs elemében
ma 16:34
7/10 anonim válasza:
És most akkor mit akarsz csinálni? Ugyanúgy fogsz féltekénykedni mert van rá okod.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem voltunk egyutt akkor szoval nincs okom nem tartozik semmivel. Mig velem volt nem csinalt ilyeneket sot kb semmit. Telefonjaba sose turkaltam de ha eppen az volt keznel es kellett sosem rejtegetett semmit sem kódot. Sírva zokogva ment el mikor itt hagyott, aztán ra egy napra bejelolt ezer meg ezer not olyat is aki a parjaval van.. azt mondta igy akart felejteni.. ez lenne a kerdes hogy a pasik hajlamosak a nozesbe menekulni?
ma 17:04
9/10 anonim válasza:
Miert nem hagyod békén. Nem te kellesz neki, csak jobb híjján vagy.
10/10 A kérdező kommentje:
Ekkora nyomorek embereket😂 ő nem kellett nekem idióták
ma 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!