Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha volt már toxikus se veled-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt már toxikus se veled-se nélküled kapcsolatod, végül mi hozta meg a végleges szakítást?

Figyelt kérdés
MINDEN történet érdekel 🙂 köszi
jan. 23. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Az, hogyha nem írtam rá, akkor magától nem keresett. Kb 1 hónapig hozzám sem szólt.
jan. 23. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Lett másik nője
jan. 23. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy o dobott ki vegleg
jan. 23. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Elhunyt.
jan. 23. 22:15
 5/9 mikeXxX ***** válasza:
Én megkérdeztem mit akar elsőre nem mondott semmit mire én akkor kimondom én szakítsunk! Egy percet is bánom hogy szántam rá az életemből. A legjobb benne hogy még mindig azt hiszi okosabb volt a mérgező hazugságaiban holott sokkal előtte jártam de éljen csak ebben a kishitű 🤣!
jan. 23. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Összeismerkedtem egy nővel interneten, tőlem 55 km-re él. Pont ugyanannyi idősek vagyunk, 37 évesek. Ő egyedül évek óta, én is. Elkezdtünk beszélgetni, rájöttem, okos, céltudatos nő. Csakhogy hamar beleszerettem, mintegy idealizált képet alkottam róla, hogy ő lesz az igazi. Minden perc róla szólt, kombináltam, mikor találkozzunk. Megleptem, tudtam, mikor ér haza munkából, és rózsával vártam. Leblokkolt. Felhívott a lakására, úgy, hogy elöl ment a lépcsőn, én meg loholtam utána. Semmivel nem kínált, elment fürdeni. Együtt aludtunk. Párszor voltam nála, sosem kaptam egy pohár vizet sem, csak ha kerestem egy kib@szott poharat. Telefonon naponta kerestem, messengeren érdeklődtem, mert mindig tudtam időt csinálni ehhez.

Ő egyszer sem hívott fel, néha válaszolgatott már csak. Volt úgy, hogy anyjával vásárolni mentek, és már 5 órája nem írt semmit. Ráírtam, hol vagy? Erre ő, bocsi, családozok, de lassan megyek haza. Beültem a kocsiba, és mentem hozzá. Írok neki, semmi. 2 órát csöveztem a városban a kocsiban, mire írt, hogy ő még az anyjánál van, majd valamikor jön. De mondom én várok. Akkor várjál, ilyen hülye vagy, minek jöttél? Szókimondó, vehemens típus, mégsem küldött el. Már csak játszottam az idegesítőt. Mindig dolga volt, sosem ért rá, ami amúgy igaz, állandóan ment, és mindig én voltam az utolsó. Család, barátnők, ez-az. Volt, hogy felmentem hozzá, akkor épp messengeren írogatott valakinek, egész sokat. Nekem meg sosem semmit. Már két hete nem találkoztunk, ő szabadnapos volt, én délutános. Kocsival mentem munkába, hogy hátha megszán, és mehetek este hozzá. Kijelentette, hogy ő este alszik, és nem fog azért felkelni, mert én menni szeretnék.Már gonoszan ki akartam szúrni vele. Megcsaltam a régebbi szexpartnereimmel. Aztán bevallottam neki. Meg megmondtam, egyedül maradsz te szerencsecsomag. Aztán otthagytam.

jan. 23. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Elköltöztem 20 km-re. Oda már derogált volna neki kijönni. Bevált :)
jan. 24. 01:34
 8/9 anonim ***** válasza:

5

Ügyes vagy gratulálok, hogy kidobtad.:) Jó, hogy megtudtad hozni ezt a nagyon nehéz döntést.

Kérdésem:ha előtte jártál, legalább megkaptad amit akartál? Megérte neked? Nem kell rá válaszolni. Elég ha magadba megteszed. Ne szomorkodj, majd jön másik. 🫶

jan. 25. 08:42
 9/9 mikeXxX ***** válasza:

8#

Közel 2,5 hónapot vártam arra hogy legyen korrekt és vállalja fel magát és a tetteit amit a mai napig nem tett meg csak annyit mondtam neki fájt hogy hülyének nézett erre amikor egy tükröt kapott a saját viselkedéséről annyit tudott hozzám vágni hogy hülye vagyok🤣 mert addig már nem jutott el az agya hogy arra értettem hogy hülyének nézett a hazugságaival pedig pontosan tudom mikben hazudott végig nekem. Egyébként nem is bánom azóta csak jó az életem 😁!

jan. 26. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!