Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 81/92 anonim ***** válasza:
60%

"nem mindig érzem magam férfinek magam mellette és amikor kezdek erőre kapni"

Ezt igazán érdekes egy macsó szájából hallani.

Mintha egy kiscsoportos ovis írna, akit bántanak a nagyobbak.

2011. júl. 18. 13:20
 82/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:17

Ez így igaz! 4 évig futottam utána a kedvében jártam és próbáltam alkalmazkodni,de az a baj hogy csak én ő hozzá!

Nem sok tiszteletet kapok tőle,pedig megérdemelném mert nem sok férfi tenné meg azt amit én meg tettem érte.

2011. júl. 18. 13:21
 83/92 anonim ***** válasza:
Nagy igazság az,hogy ha nem tudjuk elfogadni a máikat úgy,amilyen,akkor tovább kell engednünk,mert másnak épp úgy lesz tökéletes.Ezt fontoljátok meg.Ő nem értékel Téged,de pedig az évek alatt tökéletesen kikészültél tőle.Megéri?!Nem lenne jobb nyugalomban,külön utakon?
2011. júl. 18. 13:25
 84/92 anonim ***** válasza:

"Ez így igaz! 4 évig futottam utána a kedvében jártam és próbáltam alkalmazkodni,de az a baj hogy csak én ő hozzá!

Nem sok tiszteletet kapok tőle,pedig megérdemelném mert nem sok férfi tenné meg azt amit én meg tettem érte."

Jó, de erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy lépned kell.

Ez a kapcsolat pocsék... csak az elmúlt 4 évben hozzászoktál/szoktatok ahhoz, hogy pocsék s folyamatosan csak küzdesz és valószínűleg már el se tudod kb képzelni, hogy milyen egy normális kapcsolat, ahol a felek megbecsülik egymást, egyik sem alázza a másikat, nem ilyen gyerekes hatalmi játékokból meg veszekédesekből áll...

És ezt te is tudod, gondolom nagyon jól, hogy így van... csak más tudni... és más megpróbálni kikászálódni egy ilyen 4 éves "mocsárból".

Utóbbi jóval nehezebb.

85/92 A kérdező kommentje:
Felejtsétek mér el ezt a macsót!Más nem jutott eszembe,ezt nem muszáj tipikus macsóként értelmezni....
 86/92 anonim ***** válasza:

Nehéz ám úgy tisztelni valakit, hogy a viselkedése miatt nem esik jól kimutatni. Biztos a barátnőd is belát ezt-azt, de nem bírja éreztetni veled, mert amit az egyik kezeddel adsz, azt a másikkal elveszed.

Az már csak hab a tortán, ha köztetek nem csak a tisztelet, hanem a szeretet hiányáról is szó van.

87/92 anonim ***** válasza:

Amúgy - új infók alapján - egy lehetséges válasz az eredeti kérdésedre:

Mert neki nem macsó kell, neki az kell, aki visszamegy pitizni, aki mindent megcsinál neki... egy olyan "pasi" aki mellett ezerszer többnek érzi magát mint amilyen.

Láttam ilyen kapcsolatot.. a csaj élvezte, hogy a "pasija" butább, csúnyább, stb nála, mert ő ígyérezte magát igazán okosnak és szépnek... egyszerűen abba a "kapcsolatba"(???) nem fért bele az, hogy a férfi legyen bármiben is a jobb.

De el kell hogy szomorítsalak, ez általában nem csak a csaj hibája. Persze, lehet arra büszkének lenni, hogytemindent megtettél neki, és hogy mástól ezt nem kapa volna meg... lehet... de neked így jó? nem.

2011. júl. 18. 13:31
 88/92 anonim ***** válasza:
na, mindenesetre én mentem dugni, sziasztok, további szép napot!
2011. júl. 18. 13:39
 89/92 anonim ***** válasza:
Szeretném látni az arcod, amikor rádöbbensz az üres buksiddal, hogy te, aki egy tökös csávónak képzeled magad, évek óta a papucs szerepét játszod a párod mellett.
2011. júl. 18. 13:39
 90/92 anonim ***** válasza:

Még most sem derült ki, hogy mit jelent "Ő volt a hülye"?

Mit tett, mit mondott? Mivel érte el, hogy 1 hétig tekeregsz? Mit szólnál, ha ő csinálná ugyanezt?

2011. júl. 18. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!