Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?
"nem mindig érzem magam férfinek magam mellette és amikor kezdek erőre kapni"
Ezt igazán érdekes egy macsó szájából hallani.
Mintha egy kiscsoportos ovis írna, akit bántanak a nagyobbak.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:17
Ez így igaz! 4 évig futottam utána a kedvében jártam és próbáltam alkalmazkodni,de az a baj hogy csak én ő hozzá!
Nem sok tiszteletet kapok tőle,pedig megérdemelném mert nem sok férfi tenné meg azt amit én meg tettem érte.
"Ez így igaz! 4 évig futottam utána a kedvében jártam és próbáltam alkalmazkodni,de az a baj hogy csak én ő hozzá!
Nem sok tiszteletet kapok tőle,pedig megérdemelném mert nem sok férfi tenné meg azt amit én meg tettem érte."
Jó, de erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy lépned kell.
Ez a kapcsolat pocsék... csak az elmúlt 4 évben hozzászoktál/szoktatok ahhoz, hogy pocsék s folyamatosan csak küzdesz és valószínűleg már el se tudod kb képzelni, hogy milyen egy normális kapcsolat, ahol a felek megbecsülik egymást, egyik sem alázza a másikat, nem ilyen gyerekes hatalmi játékokból meg veszekédesekből áll...
És ezt te is tudod, gondolom nagyon jól, hogy így van... csak más tudni... és más megpróbálni kikászálódni egy ilyen 4 éves "mocsárból".
Utóbbi jóval nehezebb.
Nehéz ám úgy tisztelni valakit, hogy a viselkedése miatt nem esik jól kimutatni. Biztos a barátnőd is belát ezt-azt, de nem bírja éreztetni veled, mert amit az egyik kezeddel adsz, azt a másikkal elveszed.
Az már csak hab a tortán, ha köztetek nem csak a tisztelet, hanem a szeretet hiányáról is szó van.
Amúgy - új infók alapján - egy lehetséges válasz az eredeti kérdésedre:
Mert neki nem macsó kell, neki az kell, aki visszamegy pitizni, aki mindent megcsinál neki... egy olyan "pasi" aki mellett ezerszer többnek érzi magát mint amilyen.
Láttam ilyen kapcsolatot.. a csaj élvezte, hogy a "pasija" butább, csúnyább, stb nála, mert ő ígyérezte magát igazán okosnak és szépnek... egyszerűen abba a "kapcsolatba"(???) nem fért bele az, hogy a férfi legyen bármiben is a jobb.
De el kell hogy szomorítsalak, ez általában nem csak a csaj hibája. Persze, lehet arra büszkének lenni, hogytemindent megtettél neki, és hogy mástól ezt nem kapa volna meg... lehet... de neked így jó? nem.
Még most sem derült ki, hogy mit jelent "Ő volt a hülye"?
Mit tett, mit mondott? Mivel érte el, hogy 1 hétig tekeregsz? Mit szólnál, ha ő csinálná ugyanezt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!