Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 31/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:45

Aha velem mi??

Neked hogy esne ha veled idiota valaki és még szinte tőled várja azt hogy bocsánatot kérjél??!Ne vicceljél már te is velem!

2011. júl. 18. 12:47
 32/92 anonim ***** válasza:
91%
Vagy úgy áll neked ez a macsóimidzs, mint tehénen a gatya, nem ezt szokta meg tőled, vagy eleve kezelhetetlen vagy másképp.
2011. júl. 18. 12:47
 33/92 anonim ***** válasza:
90%

"A kérdező kommentje:

szóval eszébe nem jutna oda jönni és azt mondani hogy bocsi ne haragudjál egy hülye voltam elnézést!!NEM bas.sza meg a jó anyját még most is tőlem várja hogy menjek pitizni!Mit képzel ez a hülye szuka??"

Jézusom... hát nem tudom. Az biztos, hogy a párod nem normális, de az is biztos, hogy te sem... egymáshoz illetek. Példát most sem írtál, csak bizonygattad, hogy hú nem kértél bocsánatot, meg neked van igazad. Nem lenne jobb szakítani? Nem hiszem, hogy ez valami bimbózó kapcsolat, főleg, hogy a háta mögött ilyeneket írogatsz, hogy hülye szuka... ha tényleg szeretnéd bármennyire is lennél rá mérges egy ilyen oldalon vad idegen embereknek nem írogatnál ilyeneket (vagy nálad ez a tökösség?)

2011. júl. 18. 12:48
 34/92 anonim ***** válasza:
100%

76%-os vagyok. Arra írtam, hogy pedig ezt hittem, hogy:

"Korral sincs baj,én 28 vagyok ő 26!Nem tinik vagyunk!"

Mert elég gyerekes szóhasználat, hogy macsósodok, meg ahogy ti veszekedtek, mint két épp hogy általános felsőtagozatos.

Én nem lenézésből írom, de higgadjatok le és kicsit érettebb fejjel üljetek le beszélgetni.

2011. júl. 18. 12:48
 35/92 anonim ***** válasza:
91%

"Aha velem mi??

Neked hogy esne ha veled idiota valaki és még szinte tőled várja azt hogy bocsánatot kérjél??!Ne vicceljél már te is velem!"

Ne haragudj, de ennek a kapcsolatnak tényleg semmi érteme.Lehet, hogy fizikailag nem vagytok már tinik, de agyilag...

2011. júl. 18. 12:49
 36/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:46

Ő volt a hibás!

Én ha valami nézet eltérés volt mindig beismertem a hibámat és bocsánatot kértem,nem úgy ahogy ő teszi!

Ő arra nem hajlandó!

37/92 anonim ***** válasza:
39%

ja, értem.

te ettől képzelheted magad macsónak...hát, én ki is kergetnélek a lakásból úgy, hogy vissza se gyere.

38/92 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki, hogy te ezzel meg ezzel nem tudsz egyetérteni.
 39/92 anonim ***** válasza:
91%

Az írásod alapján pont olyannak tűnsz, mint egy szánalmas figura, aki "keménycsávónak" akar tűnni.

Ha ezt a "keménycsávózást" nevezed macsósnak, akkor nem csoda, hogy az rólad a véleménye, ami. :)

2011. júl. 18. 12:50
 40/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:49

Már ne is haragudjál!!

De te még is mit képzelsz hogy itt ítélkezel felettem úgy hogy nem is ismersz??!

Hogy jössz te ahhoz hogy bármilyen jelzőket illessél engem miközben nem is ismersz!!

Ki vagy te úgy még is?idiota

2011. júl. 18. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!