Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 51/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:57

Miért csodálkozol hogy arrogáns vagyok amikor a sok idiota akinek nincs magán élete ide jár kötekedni és becsmérelni a másikat!!

Onnan a monitor mögül mindegyiknek nagy a pofája állnevek mögé bújva,de gondolom élőben már behúzná fülét farkát....

Még hogy én vagyok agy halott.

2011. júl. 18. 13:01
 52/92 anonim ***** válasza:
40%

Ez az eredménye, amikor egy öntudatos "hűdemacsóvagyok" kreatív próbál lenni:

"Isten szarjon nyakon te selejt idiota!!"

2011. júl. 18. 13:02
 53/92 anonim ***** válasza:
100%

Egy tízest letagadhatnátok mindketten barátnőstül. Írni nem tudsz, kapcsolatra meg annyira vagy alkalmas, mint egy erdei fenyő. Szélporzásra még jók lehettek... ;)

Egyébként meg Te kérdeztél itt, mit vártál, hogy majd mindenki a fejedet simogatja?

54/92 anonim ***** válasza:
100%

mekkora unatkozó trollok vannak itt :D

tessék becsmérellek benneteket így ismeretlenül, idióták :D

keep trollin'

55/92 anonim ***** válasza:
100%
Palm,te csúcs vagy.
2011. júl. 18. 13:04
 56/92 A kérdező kommentje:

Olvassátok hogy ki kezdte a kötekedést,mert nem én.

Teljesen normális hang nemben kezdtem el kérdezni,és 1-2 idiota válaszoló után változtattam a stílusomon mert nem fogom hagyni hogy egy ember monitor mögé bújva és pár sor elolvasás után véleményt alkosson rólam....ennyi

57/92 anonim ***** válasza:
100%
Okos enged, szamár "macsósodik"! :D
 58/92 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 13:01

szerintem próbálj meg lehiggadni.

egy igazi macsó nem húzza fel rögtön magát, lehet, hogy pont ezt nem bírja a párod?

egyébként ne aggódj, élőben is lehet, hogy nem lennél ennyire macsó, ha itt összefutnál pár emberrel...

ilyen az internet és az anonimítás.

Higgadtság! Beszéljétek meg!

59/92 anonim ***** válasza:
100%

"Miért csodálkozol hogy arrogáns vagyok amikor a sok idiota akinek nincs magán élete ide jár kötekedni és becsmérelni a másikat!! "

Kedves Kérdező!

Olvasd már végig, hogy te miket írtál és neked miket írtak, nagyon szépen kérlek és utána gondold végig, hogy ki becsmérelt kit.

Mellesleg ha nem tűn volna fel, amíg nem írtál olyan "kedveseket" a barátnődről, addig mindenki a te ldaladon állt, ergó nem azért jöttek ide, hogy majd jól lealázzanak téged.... az, hogy ilyen gyorsan sikerült megváltoztatnod a véleményüket, már a te egyéni érdemed.

2011. júl. 18. 13:05
 60/92 anonim ***** válasza:
100%

"mert nem fogom hagyni hogy egy ember monitor mögé bújva és pár sor elolvasás után véleményt alkosson rólam....ennyi"

barátom, miért érdekel az, hogy itt véleményt alkotnak ólad?

soha az életben nem fogtok találkozni, akkor nm krvamindegy?

2011. júl. 18. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!