Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szorongó kötődő vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorongó kötődő vagyok. Tönkreteszi az életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott egy pár hónapos kapcsolat..

Igyekszek változtatni, de mindig csak ideig óráig sikerül.

Mindent felnagyítok, szenvedek egy kimaradt üzenet miatt is, amit én vártam volna.

Sokszor csak gyűlnek bennem a feltételezéseim és osszeveszek miattuk.

Bárki volt/van hasonló helyzetben? Mit lehet tényleg kezdeni ezzel? :(

Sokszor nem tudom eldonteni, hogy szituációkat én nagyitok fel, vagy tényleg problémák..

ma 17:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan más típusú a szorongásom, de néha ezt ismetelgetem magamnak, amit egyszer redditen olvastam: Your anxiety is lying to you.
ma 17:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,ne szorongj.
ma 18:10
 3/27 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a gond, amit szted felnagyítasz?
ma 18:14
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én is ugyanilyen vagyok, ismerősek a problémák, melyeket leírtál. Sématerápiára járok, az segít, érzek javulást, de sokszor hullámzó a helyzet.

ma 18:15
 5/27 A kérdező kommentje:

3. Tegnap este én tőle vártam volna, hogy most ő küldjön joejt üzenetet.

Hát nem küldött.. egesznap szenvedek, hogy vége az egész kapcsolatnak.

Nyilván ennél hosszabb lenne, csak most írtam egy épp mostani példát. Rengeteget szorongok.

Néha jobban leszek egy időre, aztán történik valami amit nem így képzeltem és megint padlón vagyok.

ma 18:25
 6/27 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet, ha a párod találkozik egy másik lánnyal/sráccal? Féltékenység?

Mi a helyzet a barátnők/haverok esetében?

Mennyi idősek vagytok?

Alighanem itt nem egyszerű megoldás vár rád.

ma 18:29
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, egy két tanács ezt nem fogja megoldani. Pszichológus, pláne aki erre szakosodott. Illetve ugye legtöbbször a szorongó kötődő, pont az elkerülő kötődőt vonzza be magához. Tedd fel magadnak a kérdést, mitől félek ennyire, hogy egyedül maradok? Miért félek attól, hogy egyedül maradok? Ahelyett, hogy ilyeneken idegeskedsz, kösd le magad, olvass, keress valamit ami kikapcsol. Akkor működik jól egy kapcsolat, ha a két fél amúgy külön is tök jól elvan. Ha valóban változtatni akarsz, tanácsom ami nekem segített mert én is ilyesmi cipőben járok, csak nem ilyeneken akadok ki. Szóval amikor a következő ilyen helyzet van, először is várj egy kicsit, gondold át. Valóban katasztrófa történt vagy csak te látod így? Miért látod katasztrófának stb
ma 18:39
 8/27 anonim ***** válasza:
Ajánlanék egy könyvet, ha akarod olvasd el: Kötődési problémák és megoldások.
ma 18:56
 9/27 anonim ***** válasza:

Nálam ez a helyzet tavaly év végén állt fenn a legerősebben. (Van egy ismerősöm, aki nagyon meg tudott nyugtatni, hogy lesz, ami lesz...)

Ez az ismerős ajánlott egy társfüggő csoportot. Ott sem találom magam igazán, de legalább valami iránymutatás.

Igyekszem nem görcsölni nagyon, hogy mi lesz (párom ténylegesen beleszeretett más nőbe!) de aztán valahogy magamra irányítottam megint a figyelmét.

Hétfő este együtt sírtak a másik nővel egy bizonyos távolságból - kedden meg én sírtam vele együtt. Mindkettőnknek fájt volna még elszakadni. Megbeszéltünk sok mindent egymáshoz bújva a sírásaink közepette.

Félig-meddig felkészültem az esetleges elszakadásra is.

ma 19:27
 10/27 anonim ***** válasza:

Ja, és kicsivel több, mint 2 éves kapcsolat. Az új szerelem egyszerűen gátlástalanul elcsábította tőlem. (Addig vár az a nő, amíg meg nem kapja a páromat. Kiválóan taktikázik/drámázik.)

Az exe sem akart sehogy sem leválni róla, veszekedett vele, hogy velem lehessen. Ma panaszkodott a párom, hogy szextelefonálni akarnak vele nők és jelölgetik mindenhol. Elég csúnyán beszélt felindulásában, hogy miért nem hagyják az ismeretlenek békén. Akiket még sohasem látott.

9-es voltam.

ma 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!