Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorongó kötődő vagyok. Tönkreteszi az életem. Mit tegyek?
Adott egy pár hónapos kapcsolat..
Igyekszek változtatni, de mindig csak ideig óráig sikerül.
Mindent felnagyítok, szenvedek egy kimaradt üzenet miatt is, amit én vártam volna.
Sokszor csak gyűlnek bennem a feltételezéseim és osszeveszek miattuk.
Bárki volt/van hasonló helyzetben? Mit lehet tényleg kezdeni ezzel? :(
Sokszor nem tudom eldonteni, hogy szituációkat én nagyitok fel, vagy tényleg problémák..
Ezt csak saját magad tudod kordában tartani, ha megtanulod..
Én is ilyen vagyok, saját tapasztalatból tudom, hogy egyszerű apró dolgok mennyire meg tudnak viselni.
Használd a fejed.
Az agyad tudja, hogy mi a valóság, az érzéseid hazudnak neked, ahogy valaki írta is.
Élj tudatosabban!
7. Köszönöm! Igen, félek ezektől, valószínű azért, mert régóta voltam egyedül, és most van egy rendes férfi mellettem...
Próbálkozok ezzel az átgondolással, jó ideje. Mi a legrosszabb ami történhet és mennyi esély van rá? De amikor épp nem látok tisztán a szorongastol, nem segít sajna..
8. Köszönöm! Olvastad? Neked segített? Az elmúlt hónapokban annyi önsegítő könyvön vagyok túl, már a fülemen jönnek ki. De ezt még nem olvastam.
9.10. Kitartást kívánok neked! ❤️
12. Hasonló dolgokat éltél át te is?
13. Köszi ezt a választ. Már az is picit segít, hogy nem vagyok teljesen egyedül ebben. Ha van bármi tipped, tanácsod, szívesen olvasnám.
14. Utólag mindig tudom... de ott azokban a pillanatokban, hiába minden józan gondolkozás..
15. Halistennek nálunk ilyen jellegű probléma nincs. Gyártok én enélkül is...
Ma sajnos "kifakadtam" neki, elmondtam, hogy mit és miért élek meg ilyen rosszul. Úgy látom próbál támogató lenni, még úgyis, hogy abszolút nem érti...
Sajnálja, amin keresztül megyek, ez biztos. Próbál vigasztalni..
Úgy érzem, hogy vannak dolgok, amiken egyedül tudok változtatni és vannak amikben vagy segít... vagy sajna egyedül nem tudok.
15-17.
Úgy érzem talán nem áll fent nálunk ez a helyzet... a párom nem játszik igazából húzd meg ereszd játékokat, mindenben pont ugyanolyan, mint a kapcsolatunk elején..
De sokszor ez a szorongás nem engedi, hogy tisztán lássam.
Nem tudom mi az amit a szorongás mondat velem és mi az, amit ő hibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!