Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szorongó kötődő vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorongó kötődő vagyok. Tönkreteszi az életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott egy pár hónapos kapcsolat..

Igyekszek változtatni, de mindig csak ideig óráig sikerül.

Mindent felnagyítok, szenvedek egy kimaradt üzenet miatt is, amit én vártam volna.

Sokszor csak gyűlnek bennem a feltételezéseim és osszeveszek miattuk.

Bárki volt/van hasonló helyzetben? Mit lehet tényleg kezdeni ezzel? :(

Sokszor nem tudom eldonteni, hogy szituációkat én nagyitok fel, vagy tényleg problémák..

tegnap 17:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szerintem önbizalmat kell szerezz vhonnan.
tegnap 19:40
 12/35 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok kerdezo, nincs ra recept, max ha 1 olyan ferfit talalsz aki ugy ugral ahogy te futyulsz
tegnap 19:43
 13/35 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Ezt csak saját magad tudod kordában tartani, ha megtanulod..

Én is ilyen vagyok, saját tapasztalatból tudom, hogy egyszerű apró dolgok mennyire meg tudnak viselni.

tegnap 19:55
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Használd a fejed.

Az agyad tudja, hogy mi a valóság, az érzéseid hazudnak neked, ahogy valaki írta is.

Élj tudatosabban!

tegnap 20:00
 15/35 anonim válasza:
Az a baj, hogy akiknél ez megvan ez, arra még sok esetben egy elkerülő-elutasito méginkább rájátszik, hogy szorongjon a másik. Játszmákat űz, és féltékenyít aztán amikor te féltékeny vagy, mert okot szolgáltatott rá, akkor meg rád hárítja a felelősséget mondván féltékeny vagy, és ő meg kihátrál a helyzetből. Nekem most ez van kb.
tegnap 21:01
 16/35 A kérdező kommentje:

7. Köszönöm! Igen, félek ezektől, valószínű azért, mert régóta voltam egyedül, és most van egy rendes férfi mellettem...

Próbálkozok ezzel az átgondolással, jó ideje. Mi a legrosszabb ami történhet és mennyi esély van rá? De amikor épp nem látok tisztán a szorongastol, nem segít sajna..

8. Köszönöm! Olvastad? Neked segített? Az elmúlt hónapokban annyi önsegítő könyvön vagyok túl, már a fülemen jönnek ki. De ezt még nem olvastam.

9.10. Kitartást kívánok neked! ❤️

tegnap 21:06
 17/35 anonim válasza:
Plusz nárcisztikus, és önbizalom hiányos is. Mert hát kell, hogy magára irányítsa a figyelmemet, hogy akard őt. És manipulál aztán amikor kötődsz, akkor meg féltékeny vagy az előbb említett ok miatt, akkor meg elutasít és távolság tartóvá válik.
tegnap 21:08
 18/35 A kérdező kommentje:

12. Hasonló dolgokat éltél át te is?

13. Köszi ezt a választ. Már az is picit segít, hogy nem vagyok teljesen egyedül ebben. Ha van bármi tipped, tanácsod, szívesen olvasnám.

14. Utólag mindig tudom... de ott azokban a pillanatokban, hiába minden józan gondolkozás..

15. Halistennek nálunk ilyen jellegű probléma nincs. Gyártok én enélkül is...

tegnap 21:10
 19/35 A kérdező kommentje:

Ma sajnos "kifakadtam" neki, elmondtam, hogy mit és miért élek meg ilyen rosszul. Úgy látom próbál támogató lenni, még úgyis, hogy abszolút nem érti...

Sajnálja, amin keresztül megyek, ez biztos. Próbál vigasztalni..

Úgy érzem, hogy vannak dolgok, amiken egyedül tudok változtatni és vannak amikben vagy segít... vagy sajna egyedül nem tudok.

tegnap 21:13
 20/35 A kérdező kommentje:

15-17.

Úgy érzem talán nem áll fent nálunk ez a helyzet... a párom nem játszik igazából húzd meg ereszd játékokat, mindenben pont ugyanolyan, mint a kapcsolatunk elején..

De sokszor ez a szorongás nem engedi, hogy tisztán lássam.

Nem tudom mi az amit a szorongás mondat velem és mi az, amit ő hibázik.

tegnap 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!