Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorongó kötődő vagyok. Tönkreteszi az életem. Mit tegyek?
Adott egy pár hónapos kapcsolat..
Igyekszek változtatni, de mindig csak ideig óráig sikerül.
Mindent felnagyítok, szenvedek egy kimaradt üzenet miatt is, amit én vártam volna.
Sokszor csak gyűlnek bennem a feltételezéseim és osszeveszek miattuk.
Bárki volt/van hasonló helyzetben? Mit lehet tényleg kezdeni ezzel? :(
Sokszor nem tudom eldonteni, hogy szituációkat én nagyitok fel, vagy tényleg problémák..
21. Dehogy zavartál! Jó, hogy leírtad!!
23. Én szeretném.. elmondtam neki is, hogy szeretnék változni, őszintén. Nagyon rossz nekem amiben most vagyok... és tényleg, tudom, hogy nem oldhatja meg helyettem.. de ha annyiban segít a másik, hogy nem nyomogat olyan gombokat, amiktől aztán tényleg nagyon bekapcsol ez?!
Az a baj, hogyha valóban vannak kötődési problémáid akkor nem azért vannak, mert a másik fél gombokat nyomogat, hanem szimplán nem tudsz egészségesen és mértékkel szeretni. Ezt nem azért mondom, hogy bántsalak, csak sajnos elég jellemző dolog a mai társadalomban.
Pont ez is a baj, hogy ilyenkor sokszor nagyon vakon van az ember és nehéz reálisan látni ezeket az eseményeket..
25. Na ezaz. Ez is sokat aggaszt.. hogy mivan ha nem látok már reálisan? A szorongás mondatja velem, hogy nem vagyok fontos? Vagy ez tényleg egy jel, hogy nem vagyok fontos, csak azt hiszem, hogy csak a szorongás mondatja velem? Egy borzalmas ördögi kör ez... vagy nem is kellene persze ezen agyalni, akinek nem vagy fontos úgyse lesz veled...
26. Igen, sokat próbálok magamba tartani.. de még mindig nem megy, hogy eleget tartsak magamba.. egyszerűen ha hallom a megnyugtatását, nekem az nagy segítség. Ezért nem mindig megy, hogy ne mondjak ki mindent.
Pont ezzel fogod elérni, hogy ne akarjon veled lenni. Szarul tud esni egy egészségesebb embernek, ha állandó jelleggel megkérdőjelezik, hogy tényleg szeret-e vagy tényleg fontos vagy-e számára.
Tudom, nem szándékos és nem akarsz szándékosan veszekedéseket generálni ezzel, de az ilyesmi állapot általában ide fog vezetni.
"Sématerápiára járok, az segít, érzek javulást"
4-es írta. Én is jártam és sokat változtam.
28. Tudom.. tudom, hogy bántó..
Akkor te mit tanácsolsz? Tartsam magamban? De akkor végképp nem kapok megnyugtatást, és gyűlik bennem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!