Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor néha egy kicsit macsóso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:22
 21/92 anonim ***** válasza:
81%
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme nincsen.
2011. júl. 18. 12:43
 22/92 A kérdező kommentje:
szóval eszébe nem jutna oda jönni és azt mondani hogy bocsi ne haragudjál egy hülye voltam elnézést!!NEM bas.sza meg a jó anyját még most is tőlem várja hogy menjek pitizni!Mit képzel ez a hülye szuka??
2011. júl. 18. 12:43
 23/92 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megvilágosodtok és megbeszéltek mindent, vagy szétmentek, vagy ha ez kell nektek, akkor egy viharos kapcsolatot éltek. Melyik tetszene?

Amúgy a csaj elég önbizalomhiányos és birtokló lehet. Tán ott a hiba. (korotok?)

2011. júl. 18. 12:44
 24/92 anonim ***** válasza:
87%

"NEM bas.sza meg a jó anyját még most is tőlem várja hogy menjek pitizni!Mit képzel ez a hülye szuka??"

Hát, szerintem inkább veled vannak a problémák...

2011. júl. 18. 12:45
 25/92 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak mérges a srác és tehetetlen, azért káromkodik.
2011. júl. 18. 12:45
 26/92 anonim ***** válasza:
100%
De beteg :D :D :D
2011. júl. 18. 12:46
 27/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:44

Korral sincs baj,én 28 vagyok ő 26!Nem tinik vagyunk!

28/92 anonim ***** válasza:
100%

oké, ne menj pitizni, de biztos vagy abban, hogy miatta alakult ki a konfliktus?

valszeg ő másképp gondolja, és amíg nem próbáltok meg egyirányban kifelé gondolkodni, addig ez egy működésképtelen kapcsolat marad, ami előbb-utóbb úgyis megbomlik. csak a saját sérüléseitekkel vagytok elfoglalva, de majd a kor, élettapasztalat, bölcsesség később sok mindent a helyére tesz.

29/92 anonim ***** válasza:
100%

Najó, akkor felejtsük el az eredeti kérdést és maradjunk annyiban, hogy az új infók alapján nektek semmi jövőtök, szépen intsetek pápát egymásnak...

Ha picurkát is hasonlítana ez egy normális párkapcsolatra, akkor nem írnál róla ilyeneket. (Mindezt függetlenül attól, hogy amúgy ki hülye a párkapcsolatban)

30/92 anonim ***** válasza:
Az eddigiekből azt hittem pedig.

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!