Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

tegnap 16:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem zavarna. Nem szeretem, ha munka közben kizökkentenek.
tegnap 16:44
 2/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem zavarna. Van/lesz elég dolgom.
tegnap 16:52
 3/26 anonim ***** válasza:
75%

Magyarul: számodra kényszercselekvés az, hogy párodnak írj...

Nem azért írsz, mert bármit akarsz, hanem azért, mert ez egy kényszeres pótcselekvés...

Ebbe belegondolva biztos vagyok benne, hogy én nem osztanám ezt a nézőpontot. Ha kényszerességet tapasztalnék, akkor elkezdenék azon gondolkodni, hogy valami nagyon nem stimmel.

tegnap 16:54
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
Engem az irritál ha lógnak rajtam. A falra másznék tőled. Adott személytől kell megkérdezni mi fér bele neki.
tegnap 16:55
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem kényszercselekvés, csak szeretek sokat beszélgetni a párommal. Szeretem érezni, hogy napközben is gondol rám. Vagy csak írni egy kedves “hiányzol” szösszenetet. Ebben mi rossz van?

tegnap 16:58
 6/26 anonim ***** válasza:
64%
Egész nap csak írogatnál, erről szólna az életed? Se munka, se semmi más?
tegnap 16:58
 7/26 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező:

ha sárga is, utasokat is visz és csilingel is, akkor az villamos. Hiába magyarázod be magadnak azt, hogy angolna, attól az még villamos lesz.

Sajnos tetszik vagy nem, neked ez egy bújtatott kényszercselekvés. A hiányzol-lal semmivel nem leszel beljebb, és áltathatod magad akármivel, a nyers igazság ez. Nem tudsz elvonatkoztatni ettől, akkor gond van...

tegnap 17:01
 8/26 anonim ***** válasza:
84%

"Szeretem érezni, hogy napközben is gondol rám. Vagy csak írni egy kedves “hiányzol” szösszenetet. Ebben mi rossz van?"

Az, hogy az embernek van élete, munkája, feladatai, szabadidős tevékenységei, valamint más emberi kapcsolatai

és baromi fárasztó, amikor mindeközben folyton írogatnod kell a másiknak, mert az kevésnek érzi magát, ha nem kap óránkénti megerősítést valami nyálas üzenet formájában.

tegnap 17:03
 9/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam, érdekes módon az exeimnek ez nem volt teher. Senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, önszántukból kerestek ilyen gyakran. Pedig volt jócskán dolguk, az egyik 3 céget vezetett, a másik mérnöki vezető volt stb. Érdekes módon mégis belefért az életükbe.
tegnap 17:06
 10/26 anonim ***** válasza:
61%
Persze, mérnökként csak arra volt ideje🤣 Mondom úgy hogy én valóban mérnök vagyok 🤷
tegnap 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!