Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

tegnapelőtt 16:42
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
68%
Én 25 éves vagyok, friss házas és így se értek veled egyet. Pont az a jó egy tartós kapcsolatban, hogy nem kell ilyen udvariassági köröket futni. Ha valamit konkrétan el akarok mondani, megirom. Ha mondjuk dönteni kell valamiben, és enm várhat, akkor felhivom. De mivel olyan munkája van, amiben jó ha zavartalanul elmerülhet az ember, csak úgy nem szoktam írogatni. Együtt vagyunk minden este, akkor pont ráér megbeszélni milyen volt a nap. Sokkal személyesebb, mint írogatni.
tegnap 11:52
 42/58 A kérdező kommentje:
#41 de mi nem vagyunk együtt minden este, nem élünk még együtt. Na mindegy, kinek mire van igénye. Nem vagyunk egyformák.
tegnap 11:57
 43/58 A kérdező kommentje:
#43 imádom, mikor ilyen nemnormális bunkó okoskodik arról, hogy a normális férfiaknak milyen nő kell xD Mintha te tudnád. Nyugi, minden párom maximálisan rendes és törődő volt eddig és a mostani is az. De köszi az aggodalmat.
tegnap 12:06
 44/58 anonim ***** válasza:
38%
Látszik mennyire rendes meg törődő, ha már hisztizel miatta ostoba csirke módra.🤷
tegnap 12:12
 45/58 anonim ***** válasza:
32%

"Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D"

Nem a tisztelet és szeretet jele napjában többször pár szavas sablonokat írni, és Mici kutya cuki videójának megosztása sem az.

tegnap 14:19
 46/58 A kérdező kommentje:

“ Nem a tisztelet és szeretet jele napjában többször pár szavas sablonokat írni”

Akkor az “egész nap szarok a másik fejére” a szeretet jele?

Hát nem csoda, hogy annyi szar kapcsolat van, ha ezek szerint a többségnek ilyen az értékrendje.

tegnap 14:22
 47/58 anonim ***** válasza:
50%

"Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D"

Lehet ez a pasi jobban szeret téged, mint az, aki feszt írkál. Nem ezen mullik.

Amúgy meg miért nem bírod neki megmondani?

Igaza van az 50 évesnek. Pont hogy az a generáció tudott normálisabb kapcsolatokat kialakítani (többségben).

Nekem is vannak elvárásaim, de ez a nem írkál egész nap vicc.

"minden párom maximálisan rendes és törődő volt eddig és a mostani is az"

Akkor mi a bajod? 😆

tegnap 14:34
 48/58 anonim ***** válasza:
75%

21/48 vagyok.

"Hát nem csoda, hogy annyi szar kapcsolat van, ha ezek szerint a többségnek ilyen az értékrendje." Milyen? Hogy nem várja el a másiktól hogy feszt írkáljon. Még mindig nem ezen múlik egy jó lapcsolat.

Általában az ilyen nagy írok lépnek le leghamarabb.

tegnap 14:36
 49/58 anonim ***** válasza:
33%
Ha bármi problémád van, ne itt a gyk-n kérj segítséget. Láthatod, hogy csak a rosszindulatú megjegyzéseket kapod. Én egyetértek veled, nekem is fontos, hogy váltsak néhány mondatot legalább napközben párommal, ha dolgozunk. Pedig mi együtt élünk. És nem udvariaskodásból tesszük, hanem élvezzük ezt, szeretjük egymást. Pedig férjem már 53 éves, én 45. Nem is vagyunk fiatalok már.
tegnap 14:39
 50/58 A kérdező kommentje:

“ Igaza van az 50 évesnek. Pont hogy az a generáció tudott normálisabb kapcsolatokat kialakítani (többségben).”

XD Igen, a 70%-os válási arány is ezt bizonyítja.

tegnap 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!