Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?
Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.
A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).
Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?
"Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D"
Nem a tisztelet és szeretet jele napjában többször pár szavas sablonokat írni, és Mici kutya cuki videójának megosztása sem az.
“ Nem a tisztelet és szeretet jele napjában többször pár szavas sablonokat írni”
Akkor az “egész nap szarok a másik fejére” a szeretet jele?
Hát nem csoda, hogy annyi szar kapcsolat van, ha ezek szerint a többségnek ilyen az értékrendje.
"Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D"
Lehet ez a pasi jobban szeret téged, mint az, aki feszt írkál. Nem ezen mullik.
Amúgy meg miért nem bírod neki megmondani?
Igaza van az 50 évesnek. Pont hogy az a generáció tudott normálisabb kapcsolatokat kialakítani (többségben).
Nekem is vannak elvárásaim, de ez a nem írkál egész nap vicc.
"minden párom maximálisan rendes és törődő volt eddig és a mostani is az"
Akkor mi a bajod? 😆
21/48 vagyok.
"Hát nem csoda, hogy annyi szar kapcsolat van, ha ezek szerint a többségnek ilyen az értékrendje." Milyen? Hogy nem várja el a másiktól hogy feszt írkáljon. Még mindig nem ezen múlik egy jó lapcsolat.
Általában az ilyen nagy írok lépnek le leghamarabb.
“ Igaza van az 50 évesnek. Pont hogy az a generáció tudott normálisabb kapcsolatokat kialakítani (többségben).”
XD Igen, a 70%-os válási arány is ezt bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!