Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a barátnőm minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátnőm minden este masszírozni?

Figyelt kérdés

Igazából annyira nem esik jól ilyen melegben, mondtam neki egy párszor, de mindig nagyon mondja, hogy de nagyon szeretné.

Általában rám szól, hogy vegyem le a felsőm, feküdjek hasra, ő meg ráülna combomra, esetleg a sggemre, és nyomkodja a hátamat valami fura kenőccsel.

Ez miért jó neki?

2024. júl. 11. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Be van sz.rva hogy kidobod es mindenképpen be akar vágodni valamivel.
2024. júl. 11. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg nem görbülsz meg és így védekezne?
2024. júl. 11. 23:19
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Szeret masszírozni és nem veszi figyelembe, hogy neked nem esik jól? Az nem igazán jó.
2024. júl. 11. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Visszasírod még amikor nem lesz senkid..
2024. júl. 11. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát én bírnam ha masszírozna minden este a csajom :D
2024. júl. 11. 23:30
 6/11 Noren1989 ***** válasza:
44%

Bmeg, micsoda szar vàlaszok...

Töki, be akar hatolni.

Hàtúrról. Masszàzs közben. Szerintem egyértelmű.

2024. júl. 12. 05:36
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Azt hiszi jó neked. Esetleg "hangulatba hoz" vele..

Én is utálom az ilyen hülye nyomkodást amúgy, aminek köze sincs a masszírhoz.

2024. júl. 12. 06:54
 8/11 A kérdező kommentje:

#3 Ha nagyon nem akarom, akkor nem erőlteti. Viszont többnyire boci szemekkel könyörög, nagyon édes, nehezen tudok neki nemet mondani.

#7 Gondoltam arra is, hogy hangulatba akar hozni, de közvetlen szex után is ezt csinálja sokszor. (Na meg az jobban hangulatba hoz, ha én nyomkodom őt 🤪)

Egyébként nem utálom, amikor masszíroz, csak melegben nem annyira esik jól, hogy beken valami krémmel közben és utána jobban melegem van.

2024. júl. 12. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
Örülj neki hogy törődik veled.
2024. júl. 12. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt olyan csajom aki ugyan ezt csinálta, csak nem masszírozni akart, hanem a pattanásokat a hátamon nyomkodni.
2024. júl. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!