Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a barátnőm minden este masszírozni?
Igazából annyira nem esik jól ilyen melegben, mondtam neki egy párszor, de mindig nagyon mondja, hogy de nagyon szeretné.
Általában rám szól, hogy vegyem le a felsőm, feküdjek hasra, ő meg ráülna combomra, esetleg a sggemre, és nyomkodja a hátamat valami fura kenőccsel.
Ez miért jó neki?
Bmeg, micsoda szar vàlaszok...
Töki, be akar hatolni.
Hàtúrról. Masszàzs közben. Szerintem egyértelmű.
Azt hiszi jó neked. Esetleg "hangulatba hoz" vele..
Én is utálom az ilyen hülye nyomkodást amúgy, aminek köze sincs a masszírhoz.
#3 Ha nagyon nem akarom, akkor nem erőlteti. Viszont többnyire boci szemekkel könyörög, nagyon édes, nehezen tudok neki nemet mondani.
#7 Gondoltam arra is, hogy hangulatba akar hozni, de közvetlen szex után is ezt csinálja sokszor. (Na meg az jobban hangulatba hoz, ha én nyomkodom őt 🤪)
Egyébként nem utálom, amikor masszíroz, csak melegben nem annyira esik jól, hogy beken valami krémmel közben és utána jobban melegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!