Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

tegnap 16:42
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
De miért ne lenne valakinek ideje arra, hogy megírjon páróránként egy üzit? Nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe.
tegnap 17:09
 12/59 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos ez nem így működik, hiába gondolod és hiába várod el a másiktól ezt el így.

Sajnos magadnak is hazudva éled ezeket a momentumokat...

Legjobbakat is kívánva, de azt gondolom, lesznek itt köztetek még gondod; bőséggel.

tegnap 17:12
 13/59 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem, attól, hogy a párod nem ilyen, még szerethet. Ezt vagy elfogadod, vagy szakítotok. Engem őszintén zavarna, ha random mizukkal zaklatna nap közben. Én is akkor írok neki, ha van valami mondandóm, amit akkor akarok mindenképp elmondani. A sima mizu, milyen a nap, bőven ráér este szerintem.
tegnap 17:17
 14/59 anonim ***** válasza:
84%

"Mint írtam, érdekes módon az exeimnek ez nem volt teher. Senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, önszántukból kerestek ilyen gyakran."

Vagy csak tudták, hogy mennyire érzékeny téma ez nálad, és nem akarták, hogy hisztizz.

tegnap 17:21
 15/59 anonim ***** válasza:
76%

"Nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe."

Nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe, de közben egész nap észben kell tartanod, hogy no, vajon eltelt már 1-2 óra az előző üzenet óta vagy még nem? Meg aztán neked nem elég a random üzenet, ahhoz vagy szokva, hogy a másik 10 percen belül vissza is írjon az üzeneteidre. Folyamatos készenlét, rémesen fárasztó. Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm, nem valami kis óvodások, akik örökké az anyjuk-apjuk figyelmét igénylik.

tegnap 17:25
 16/59 A kérdező kommentje:

Soha nem mondtam nekik, hogy én ezt igényelném. Egyszerűen szerelmes férfiaknak maguknak van igénye erre. Ezt tapasztaltam eddig. És most ezt hiányolom.

tegnap 17:34
 17/59 anonim ***** válasza:
30%

Én megértem a kérdezőt,azt viszont nem, hogy miért kell direkt kiforditani amit ír,meg pálcát törni felette

Aki volt szerelmes. De úgy igazán. Az nem ír ilyeneket, hogy jajj minek irjak ha nincs miről? Minek napközben irkalni?

KÖNYÖRGÖM

aki szerelmes az igenyli a másikat. Hianyolja,ir neki. Akár a semmiről is. Kommunikál. Sose voltam annyira elfoglalt hogy ne tudjak dobni egy random üzenetet. 2025ben,amikor mindenki a budira is telefonnal jár

Nehogy már a kérdező legyen a rossz,meg már rögtön mentális beteg, hogy több kommunikációt igenyelne. Teljesen jogos igény

tegnap 17:48
 18/59 anonim ***** válasza:
45%

"Nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe."

És szerinted 3 másodpercben lehet bármi értelmeset is írni sablonokon kívűl?

tegnap 17:53
 19/59 anonim ***** válasza:
77%

16

Az exek mégis exek lettek. Minden nap beszéltek, hetente 3-4x találkoztok. Mit akarsz még?

tegnap 17:54
 20/59 anonim ***** válasza:
30%
Én a szexpartneremmel is szinte egész nap csetelgetek. Persze ahogy van időnk írni egy-egy mondatot, mert mindketten dolgozunk. Sőt, ő sofőr és vezetés közben írogat
tegnap 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!