Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

tegnapelőtt 16:42
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D
tegnap 10:07
 32/58 anonim ***** válasza:
41%
Általában az emberek nap közben dolgoznak, nem mémeket nézegetnek. A milyen a nap meg pont ráér este. Egyszer talán neked is lesz egy normális, érett és felnőtt kapcsolatod, ahol nem kell egymás seggében lenni állandóan.
tegnap 10:18
 33/58 A kérdező kommentje:
Ebben mi az egymás seggében levés? Nem értem. Mint írtam én is dolgozok, járok sportolni, vannak barátaim, nem egész nap a rezet bszom és a barátomtól várom a szórakoztatást.
tegnap 10:22
 34/58 anonim ***** válasza:
31%
Úgy látom mégsem vagy annyira elfoglalva.
tegnap 10:25
 35/58 A kérdező kommentje:
Ha annyira elfoglalt lennék, akkor nem lenne kapcsolatom..😀
tegnap 10:28
 36/58 anonim ***** válasza:
50%

Nálam együtt élős és külön élős kapcsolatnál is az a normális, hogy amikor dolgozunk, csak akkor van napközben üzenetváltás, telefon, ha valami fontos/sürgős történik. Mémek, mizu, hiányzol stb. ráér.

„Őszintén remélem, hogy egyszer lesz részetek olyan kapcsolatban, amiben tisztelnek és szeretnek titeket, mert ezek szerint nektek ilyen még nem volt :D”

Szerintem az nincs ilyen kapcsolatban, vagy esetleg kórosan szorongó, aki egy munkaidőt nem bír ki hiányzol, szeretlek, milyen a napod nélkül.

tegnap 10:40
 37/58 anonim ***** válasza:
32%

A kapcsolaton belüli tisztelet és szeretet jele nem az, hogy napközben írkál neked a pasas kislányom hülyeségekről, meg 24 órán keresztül megerősít a "hiányzollal".Még mindig a mesekönyvekben olvasottak szerint élsz, tehát nem vagy felnőve.Óvodás szinten élsz.

50/N

tegnap 11:03
 38/58 anonim ***** válasza:
68%
Én is úgy látom, hogy kórosan szorongsz attól, hogy valaki nem szeret, ha nem erősíti meg folyton.Ideje egy pszichológusnak.Nagyon rádfér.
tegnap 11:05
 39/58 A kérdező kommentje:

Na ne pont egy 50 éves okoskodjon nekem az ideális kapcsolatról, a ti generációtokban a párkapcsolatról alkotott kép még nagyon messze van az ideálistól…nektek már az is öröm, ha a pasi nem iszik és nem ver meg. Nálam kicsit magasabban van a léc, az én generációm mer válogatni és elvárásokat támasztani.

tegnap 11:28
 40/58 anonim ***** válasza:
32%
Kis csillag mit tudsz te az én korosztályomról.Még anyád hasában sem voltál.És nem mindenki olyan igénytelen a korombelieknél sem mint amiről te pofázol itt!Vegyél vissza a tojáshéjas seggedből kis nyafogós liba!
tegnap 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!