Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

tegnap 16:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a párom és gondolok is rá, de csak reggel írunk pár szót és este beszélünk telón. Utálok pötyögni.

De ha neked ez ennyire hiányzik jelezd felé vagy hagyd el. Ő ilyen, nem szabad az ezekhez hasonlítani.

N

tegnap 18:39
 22/59 anonim ***** válasza:
exekhez *
tegnap 18:40
 23/59 anonim ***** válasza:
83%

Engem ez kikészítene, megmondom őszintén. Akkor írok, hogyha valamit meg akarok osztani, ha folyamatosan rám írna, hogy mizu? két óranként, elgondolkodnék azon, hogy vagy nagyon unatkozik, vagy folyton tudni akarja, hogy mit csinálok, mert pl féltékeny vagy ilyesmi és ellenőrzése alatt akar tartani.

Mindenki szereti, ha a másik gondol rá, de a sablonüzenetekkel miért gondolod, hogy előrébb vagy?

Ha folyton írna, hogy mi van velem?, meg hiányzok stb úgy érezném, hogy megfojt. Igen, ma már mindenkinek van 3 msp-e írni. És ennyi idő alatt mit ír? Elmegy a wc-re, írja le, hogy "sz.rok kicsim, és épp eszembe jutottál"?? Vagy mi?

Ha van valami, akkor leírja/elmondja...

Engem pl az exed az őrületbe kergetett volna napi öt hívással, nem is lettünk volna együtt sokáig az biztos.

A másik: a mostani párod nem az exeid! Nem mindenki viselkedik úgy. Ezt a hülye dumát, hogy szerelmes férfi folyton keresi a párját, gyorsan felejtsd el! Keress akkor egy olyat, aki így viselkedik és kész.

Meg komolyan, az emberek hányszor szerelmesek egy életben? :D a szerelmet olyan szentséges dolognak tartjátok, de mégis sok ember életében van vagy 4-5 hatalmasnagyszerelem. :D mondjuk én nem tartom nagy dolognak, csak egy múló varázsnak, de nem is magamról beszélek.

És végül: csak én vagyok az, ha valami gondom van a párommal, akkor azt vele beszélem meg előbb? Ugyanis szerintem ő fogja a legjobban tudni, miért nem ír rád percenként, mi nem. Ha elmondod neki, hogy ez az igényed, akkor lehet, hogy megteszi neked. Vagy nem lehet. Vagy megteszi, de csak egy ideig. Ő tudja, mi fér bele neki.

tegnap 18:53
 24/59 anonim ***** válasza:
78%
Most elképzeltem, ahogy egy másik pina dugása közben írkálja neki, hogy hiányzol.🤣Volt már erre példa bőven.A kérdező meg boldogan reszelgeti a körmét.
tegnap 19:02
 25/59 anonim ***** válasza:
14%
#17 mit könyörögsz?🤣🤣🤣🤣🤦🤡🐑🐑🐑🐑🐑🐑
tegnap 19:09
 26/59 anonim válasza:
39%
Én átérzem a problémát, hasonló helyzetben vagyok és engem is irritál.
tegnap 19:59
 27/59 A kérdező kommentje:

Emberek gondolkozzatok már kicsit, sehol nem írtam, hogy kétóránként írjon rám, hogy mizu, ez kinek ne menne az agyára??

Nyilván arra gondolok, hogy történik vele valami érdekes napközben, azt megosztja, vagy lát valami érdekes/vicces posztot, elküldi, vagy ír egy annyit, hogy hiányzol, vagy egy “milyen a napod?”, értitek, bármi, csak érezzem, hogy gondol rám és nem tojik egész nap a fejemre. Ezen mit nem lehet érteni vagy mi ezen az irreális? Mint írtam az összes kapcsolatomban eddig ez így működött, nincs ebben semmi irreális.

ma 09:35
 28/59 anonim ***** válasza:
49%
27# hagyjad. Szándékosan ertetlenkednek. Abszolút nincs semmi baj azzal hogy ilyenekre vágysz. A baj, hogy ő vagy nem vagyik erre vagy rád nem annyira hogy meg akarja osztani veled a dolgait
ma 09:53
 29/59 anonim ***** válasza:
45%

Majd elmondja, ha találkoztok.Neked arról is rögtön be kell számolnia, hogy reggel hígat vagy keményet szart miután kijött a budiból?

Eskü, nőként sosem viselkednék és követelőznék ennyire, hogy fontosnak érezhessem magam.Neked borzasztó nagy problémák vannak az egóddal.Az exeid sem voltak százasak az tuti.

Keress inkább olyan embert, aki ráér egész nap a seggedben lenni, vagy a telefonját lesni.Melletted normális ember megfullad.

ma 10:04
 30/59 anonim ***** válasza:
100%
Kereslet/kínálat, eltérő nálatok, így nem lesz hosszú életű az egész. Megváltozni/megváltoztatni értelmetlen és hosszú távon nem is működik.
ma 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!