Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is irritál, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?

Figyelt kérdés

Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.

A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).

Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?

jan. 8. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
62%

Vegyetek már vissza a stilusotokbol! A kérdező senkire nem használt egy csúnya szót ti meg itt hulye picsazzatok meg alazzatok mert nem tetszik nektek a Véleménye

Mi a franc van az emberekkel???

jan. 10. 15:47
 62/71 anonim ***** válasza:
33%
61: "nemnormális bunkó". Micsoda kedvesség 🤣
jan. 10. 16:46
 63/71 anonim ***** válasza:
66%
61# arra a kommentre reagált amit egy nem normális bunko írt. Megvedte magát
jan. 10. 16:51
 64/71 A kérdező kommentje:

Köszi a támogatást srácok. Vannak ide csak kötözködni járó válaszolók, akik minden kérdés alatt csak arra menjek, hogy belekössenek a kérdezőbe.

Amúgy most megint fél napig nem írt vissza, innentől én sem fogok neki. Meglátjuk, meddig bírja így ez a kapcsolat, de nem jósolok sokat neki. Bezzeg ha felmegyek tinderre, egyből akad 30 jelölt, aki szívesen beszélgetne, csak tudnám miért ilyenek a férfiak, amíg meghódítani kell, bele tudják tenni az energiát, aztán eltelik pár hét és nyoma sincs az igyekezetnek😀

jan. 10. 20:08
 65/71 anonim ***** válasza:
32%
Hát pedig eddig minden exed irkált nem?
jan. 10. 20:16
 66/71 A kérdező kommentje:
Ja, nekik valahogy sikerült.
jan. 10. 20:18
 67/71 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyiből nem megítélhető egy srác vagy a kapcsolat. Nekem a most már férjem az elején nagyon lassan irogatott vissza. Mondjuk mi élőben találkoztunk és aztán megtudtam, hogy nagyon utál pötyögni, szivesebben beszél telefonon. Azért az évek alatt arra rászoktattam, hogy nekem válaszoljon időben, de ha valamit sürgősen akarok tőle inkább felhívom. Másoknak még mindig nagyon lassan ír vissza, az anyukája is inkább nekem ír néha :D . Ennek ellenére jobban nem is választhattam volna, ilyen jó partnerem még sose volt (ezért is mentem hozzá). Előtte nekem is voltak olyan srácok, akik folyton irogattak, de később velük mindig lett valami gáz, pl. kiderült, hogy nem csak nekem irogatnak ilyen lelkesen, hanem más lányoknak is. Szóval szerintem ez önmagában nem kell, hogy szakító indok legyen.
jan. 10. 20:28
 68/71 anonim ***** válasza:
25%
65# te mar hány oldal óta próbálod lehúzni a kerdezőt?
jan. 10. 20:29
 69/71 A kérdező kommentje:

#68 oldalak óta bizonygatja, hogy az embereknek nem lehet idejük írogatni a párjukkal, miközben egész nap itt írogat xD Ha erre van idő…lenne arra is.

#67 köszi, lehet itt is csak erről van szó, mert amúgy más szempontokból szuperul működünk. Talán pont ezért is szeretnék több kontaktot tőle.

jan. 10. 20:37
 70/71 anonim ***** válasza:
44%

68 milyen hány oldalon. Az első kommentem kb az első 2 "oldalon" van meg ez xd.

Sztm keversz valakivel!!

jan. 10. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!