Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is irritál, ha a párja max. csak este beszél vele?
Az van, hogy aki nekem fontos, azzal szeretek egy ilyen viszonylag állandó kontaktban lenni. Ez alatt nem azt értem, hogy 0-24-ben írogassunk, de páróránként legyen valami kis üzenetváltás vagy telefon. Van életem, dolgozok, sportolok, barátokkal foglalkozok, lefoglalom magam dolgokkal, szóval nem arról van szó, hogy folyamatosan a párom seggében akarnék lenni, de az exeim között volt olyan, aki napi 5x hívott, meg olyan is, aki 10 percen belül mindig visszaírt, ehhez vagyok szokva.
A mostani párom sokféleképp kimutatja, hogy fontos vagyok neki, sokmindent megtesz értem anyagilag-érzelmileg-időben, mindenhogy, de napközben gyakorlatilag semmit nem beszélünk. Esténként felhív egyszer és ennyi (hetente 3-4x talizunk).
Bennem emiatt egy folyamatos feszültség, rossz érzés van napközben. Otthonról dolgozik ő is, elő tudná kapni bármikor a telefont legalább egy “mizu”-ra. Titeket is zavarna ez, vagy mit gondoltok erről? Nálatok hogy működik ez a dolog?
Én is a kerdezővel értek egyet
Na meg hagyjuk már hogy mindenki hiper extra elfoglalt dolgos ember😅megjártam már egy pár munkahelyet, valahogy a valóságban senkinek se lóg a bele az igyekezettől
Igenis aki szerelmes a másikba annak van igenye a kis semmitmondó szarokra. Azért szerelem.aki egész nap nem érez ingert hogy a párjával kontaktba kerüljön az mennyire szerelmes?
Semennyire.
Itt tényleg csak arra megy ki a kérdés hogy jó kis feszültség levezetésként megrugdossuk a kérdezőt,a valóság meg teljesen más. Vannak eltérő igenyek ezen a téren,ne tartsuk mar normálisnak egész nap tojni az elvileg életünk legfontosabb szemelyere...
Veled értek egyet. Szerintem szerelmes emberek szeretnek annyi kontaktot tartani, amennyit csak lehet. Ez nem jelenti azt, hogy megfojtanánk egymást, de akinek a napi pár sor üzenet vagy egy telefon már fojtogató, az egész biztosan nem is szerelmes…
"XD Igen, a 70%-os válási arány is ezt bizonyítja."
Mer most milyen arány van? Össze se házasodik annyi ember és kapcsolatról kapcsolatra ugrálnak.
Neked azok a sokat író exeid hol is vannak? Ja már sehol.
Pontosan azért nem házasodnak, mert már több eszük van. Látták a mostani 50-es korosztályon, hogy mennyire nem működik a dolog.
A kapcsolatról kapcsolatra ugrálás is jobb, mint egy ellaposodott vagy akár toxikus szarban tengődni.
Nagyon kevés kapcsolat van, ami sok év után is jó. Miért? Mert nehéz dolog fenntartani egy jó kapcsolatot és mégnehezebb olyat találni, aki ebbe partner is.
"Akkor az “egész nap szarok a másik fejére” a szeretet jele?"
Másnaponta találkozotk, minden este beszéltek.
Nem mindenki szeret telefonon pötyögni és gügyögni. És mivel két exed is ezt tette, nyilván nem ez a tartós kapcsolat titka, hiszen akkor nem exek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!