Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.
Elég szomorú hogy egy hosszú csók és pár ölelés jelenti hogy jelenleg jó a kapcsolatotok.
Másrészt ha szeret és tisztel akkor ez fel sem merül hogy olyannal táncikáljon aki akar tőle valamit
Kezdjuk ott, h miért kulon szilvesztereztek?
Masodszor...ha a pasim más nővel táncikalna, ugy b*sznam ki, mint macskát sz*rni
Állítja, hogy egy bizonyos kor után nem lesz könnyen szerelmes az ember (68 éves.) Mondogatni szokta, hogy megfelelő vagyok a számára, és nem tetszik neki, hogy a másik nő hisztis és erőszakos tud lenni időnként.
Annak ellenére, hogy hűvösnek néz ki érzelmileg, nagyon is el tud csábulni. Látom rajta. Hát nem tudom...
De mi az, hogy elkérhetik????
Ez így megy? Hogy elkérik, és ő megy?
Nem értem....
Miert kulon szilvesztereztek?
Nem külön szilveszterezünk. Ugyanabban a társaságban.
Csak van egy másik nő, aki nyomulna rá.
5
Ha tancols vele, azzal kinyilvanitja, hogy nem tisztel.
Ez a velemenyem.
Tulajdonképpen két nő nyomult rá, de az egyik lemondott róla, összejött mással végül.
De van még egy olyan nő, akit nagyon kedvel a baráti társaságban rajtam kívül, csak az erőszakossága nem tetszik neki. (Szóval három nő tulajdonképpen, csak kettő nem "ellenfél".)
Egy negyedikkel pedig, aki az exe volt, néha elutazik külföldre.
Azért szoktak vele szakítani a nők, mert nem túl tisztelettudó. Erre panaszkodott is.
Én vagyok az egyetlen, aki túl sok kiritkáját és nyűgét kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!