Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan parok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan parok akik nem szilvesztereznek egyutt? Nem par eves, hanem nehany honapos kapcsolatban. Lent

Figyelt kérdés
Mi 2 honapja vagyunk egyutt de nem szilveszterezunk egyutt. Ez igy elfogadhato? Vagy kinel hogy megy? En szerettem volna ha egyutt toltjuk az estet, de o a haverjaival lesz. Nem is beszeltunk a kozos szilveszterrol, de nekem fura hogy egyaltalan nem gondolt arra hogy kozosen toltsuk el ebben a helyzezben és nem egy hazibuliban. Rakerdeztem de nem valaszolt ra hogy miert nem. Pedig jol elvagyunk, nincs semmi gond koztunk, nagyon kedveljuk egymast.

2020. dec. 31. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem tudunk éjfélkor együtt lenni, de este koccintunk.
2020. dec. 31. 10:48
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Hát, bizony, ez fura. Ez a "jól elvagyunk", "kedveljük egymást". Hát ez ennyi, mindent elmond. Nem egy lángoló szerelem.

Nem veled akarja tölteni az év utolsó napját, vagyis ő laza szálon kötődik hozzád. Nyilván a maga módján kedvel, de a haverjaihoz jobban kötődik. Ki tudja, a féktelen piálás jobban vonzza, mint hogy veled lépjen át 2021-be.

Az ilyen attitűd nagyon sokat mond ám!

2020. dec. 31. 10:50
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Volt olyan párom, akinek a baráti körébe a volt barátnője is beletartozott, aki még teljesen odáig volt érte és mindig belemászott az életünkbe. Miután egy ilyen szilveszter után azt mondtam, hogy nem akarok a volt barátnőjével szilveszterezni, inkább a baráti körét választotta szilveszterre mint engem. Sajnos elnéztem neki. Nem kellett volna. Ma már madhogy döntenék, több önbecsülésem lenne.
2020. dec. 31. 10:52
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi tavaly októberben jöttünk össze, egyértelmű volt hogy együtt töltjük a szilvesztert (tavalyit), idén már együtt élünk fél éve és most is együtt fogjuk tölteni. Akkor családdal, most kettesben a vírus és kijárási tilalom miatt.
2020. dec. 31. 11:13
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem jósolok nagy jövőt nektek. Akik szerelmesek, azok együtt akarnak szilveszterezni. Nekem is volt ilyen exem, elvoltunk, semmi extra. Mi sem töltöttük együtt a szilvesztert, ő ment a haverjaival, én a családdal voltam. Márciusban már nem voltunk együtt.

A most már férjemmel ilyen fel sem merült, annyira magától értetődően együtt akarunk lenni.

2020. dec. 31. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi azért nem fogunk együtt szilveszterezni, mert az ott alvást nem tudjuk megoldani🥺
2020. dec. 31. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

Mi 2018 októberében jöttünk össze és ez lesz a harmadik közös szilveszterünk. Nekünk az elsőnél is evidens volt, hogy bár csak 2 hónapja vagyunk egy pár, együtt szeretnénk az újévbe átlépni.

Mondjuk nekünk közrejátszik, hogy közös baráti társaságunk van már cirka 7-8 éve, tehát akkoris együtt töltöttük volna, ha nem jövünk össze, mert ugyanazokkal a barátokkal ünneplünk mindent tinikorunk óta. :)

Ettől függetlenül rosszul esne, ha nem velem szeretné tölteni, de szerintem ilyen nem fog előfordulni.

22N

2020. dec. 31. 11:28
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Mi ugyan már sok éve vagyunk együtt, de kb a szilveszterek felét töltöttünk csak együtt. Így jött ki a lépés, így jöttek ki a programok. Tavaly pl. egy barátnőmmel és két haverjával voltam koncerten aznap, a koncert közepén volt éjfél, a párom meg inkább elment aznap a barátaihoz, mert nem szereti a zenekart. Egyikünk se agonizál a szilveszteren, szóval nem csináltunk belőle ügyet. Hajnalban koccintottunk, éjfélkor küldtünk egymásnak egy üzenetet. Alapból az ilyen szimbolikus dolgokat baromságnak tartjuk, az meg még nagyobb baromság, hogy aki más programot szervezne magának, mert mondjuk nem érdekli különösebben az egész újév cécó az már nem is lehet simán ilyen fajta ember, törvényszerűen nem szereti a párját :D Mióta fontos ünnep ez, mióta kell csak a szerettekkel tölteni? Én komolyan nem értem azokat, akik egy ilyen piti dologra egyből vészmadárkodnak, kikövetkeztetik, hogy az egész kapcsolat szar. Nem tudom hogyan lehet leélni egy életet ennyire merev hozzáállással.
2020. dec. 31. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt szerintem egy kéthónapos kapcsolatban ez nem egy akkora dolog: lehet, hogy hagyomány, lehet, hogy már jóval előtted meg lett beszélve, lehet, neki a szilveszter a buliról szól. Bennem egyedül az kongatná meg a vészharangokat, ha arra a kérdésre nem válaszol, hogy miért.

Mindenesetre ebből szerintem egy ilyen fiatal kapcsolatban ne csinálj problémát, mert önmagában semmit nem jelent, viszont ünnepek után érdemes lenne egy beszélgetést tartani arról, kinek mit jelentenek az ünnepek, mi számít, hogyan szeretnétek, stb. Mert neked lehet, nem ugyanazt jelenti a szilveszter/karácsony/stb., mint neked.

2020. dec. 31. 11:56
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

8#

Mit nem értesz?

Emlekezz akkor vissza az első 3-4hónapodra.

Ha azt mondom ,hogy kb 99%a az embereknek az első hónapokat tartja a rózsaszin ködnek,és hogy sülve-főve együtt szeretne lenni a szerelmevel ,akkor sztem nem sokat tevedek!A maradék az meg olyan is,kb nulla érdeklődés a másik iránt.Később még annyi se.

Nomst 2 hónap az azért nem ugyanaz,mint 4,5 év,amikor egyűtt élnek,és mondjuk az egyik esetleg dolgozik műszakban,a másik meg otthon este 8 után lefekszik,és majd reggel úgyis látják egymást,mert nem egy nagy durranás már annyira az a szilveszter.

Habár nálunk több év után,meg most sem szokás,hogy mindenki megy,amerre lát.Nincs megtiltva egyáltalán,de nincs igény,hogy külön bulikázzunk

2020. dec. 31. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!