Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan parok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan parok akik nem szilvesztereznek egyutt? Nem par eves, hanem nehany honapos kapcsolatban. Lent

Figyelt kérdés
Mi 2 honapja vagyunk egyutt de nem szilveszterezunk egyutt. Ez igy elfogadhato? Vagy kinel hogy megy? En szerettem volna ha egyutt toltjuk az estet, de o a haverjaival lesz. Nem is beszeltunk a kozos szilveszterrol, de nekem fura hogy egyaltalan nem gondolt arra hogy kozosen toltsuk el ebben a helyzezben és nem egy hazibuliban. Rakerdeztem de nem valaszolt ra hogy miert nem. Pedig jol elvagyunk, nincs semmi gond koztunk, nagyon kedveljuk egymast.

2020. dec. 31. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 8as vagyok és a 99%-os statisztikád erős túlzás, ennyire nem lehetsz te se korlátold, hogy elhidd, hogy tényéleg mindenki egy kaptafa és mindeni ugyanúgy éli meg a dolgokat. Képzeld, rengeteg olyan ember van, akinél rózsaszín köd ide vagy oda, nem feltétlenül akar mindig a szerelmével lenni, mert egyszerűen kapaszkodj meg, nem ilyen személyiségű ember. Beállíthatsz ufónak, de többen vagyunk mint hinnéd.
2020. dec. 31. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen.Nyilvan egy ufó a kedves kerdező barátja.Egy űrlény,aki ide-oda megy,meg leszáll imitt-amott egy kicsit elidőzve.

Soka szilvesztert bizonyára nem erdemes tervezni vele,hiszen ő másként "éli" meg a dolgait ugyebár.Ő az a röpködős fajta.Ez természetes.

2020. dec. 31. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Másfél hónap után nem szilvesztereztünk együtt, mindenki a saját barátaival, az egész szünetet külön töltöttük, mivel más városban is laktunk. Én már alig vártam, hogy újra lássam januárban, ő nem... Nem sokkal később szakított is, nem volt szerelmes.

Jelenlegi párommal fél év után jött a szilveszter és szintén mindenki a saját baráti társaságával töltötte. De nem volt egyikünknek sem probléma, mivel többször is találkoztunk az ünnepek környékén és szilveszter előtt és után is több napot együtt voltunk. Az az este pedig neki haveri pasibuli volt a barátaival, akikkel amúgy én is jól elvagyok, de nem akartam bezavarni, ilyen is kell. Mások a fiúk, ha lány nélkül mehet az ökörködés. :)

Én meg a rég nem látott kedves baráti körömmel töltöttem az estét, akikkel csak ritkán van erre alkalmam, ezt a párom is megértette. Aztán hajnalban találkoztunk a városban és együtt mentünk aludni. Szerintem pont tökéletes volt. De mi is kaptuk a megjegyzéseket, hogyhogy nem együtt töltjük...

Ha amúgy elég idő van egymással, akkor nem ezen az egy éjszakán fog múlni. Egy baráti társaságot sokkal nehezebb összecsődíteni, ki kell használni a lehetőséget. Nyilván ha a másiknak nem lett volna programja, vittük volna egymást a társaságba. De szerintem hiba a rózsaszín köd időszakában túlságosan tapadni és kizárni az életünkből a barátokat.

Idén sajnos a korona miatt egyikünknek sem lesz baráti társaságos buli, így közösen töltjük az ünnepet. De ha lett volna, mentünk volna együtt vagy külön.

Szóval a fenti két példából én azt gondolom, nem ezen múlik, hogy együtt töltitek-e ennyi idő után, hanem hogy megbeszélitek-e, figyelembe van-e véve mindkét fél igénye, gondoltok egymásra a szervezésnél. Én nem várom el, hogy minden idejét velem töltse, de nyilván rosszul esne, ha tudja, hogy én otthon ulnék és meg se kérdezi, jönnék-e vele.

2020. dec. 31. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13#Hát, nekem meg nem lenne arcom,hogy elmenjek bulizni,hogy meg se kérdezem ,jönne e.Tudván,hogy semmi programja nincs.És pedig ez történt!!Legalabbis ezt sugalta a kerdező.

Dehát ufók vannak,ez a lényeg.

Vannak a nőm,a szüleim,a tesóm,a nőm szülei,a haverok,a munkatársak..Csak a sorrend nem mindenkinél ugyanaz.

2020. dec. 31. 12:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

bocsi de egy jó kapcsolatban, ha külön is töltik, az megbeszélés alapján van. nem úgy hogy az egyik magyarázat nélkül lelép, a másik meg savanyodjon otthon.

legalább annyit megérdemel, hogy annyit mondjon, mit tudom én, hogy már tavaly megbeszélték, hogy kanbulit tartanak, és erre készült már x ideje, ne haragudjon, de előtte és utána is beugrik meg megígéri hogy ha a nőnek fontos, akkor jövőre máshogy tervez.

Nem az a baj, hogy külön töltik, hanem hogy az egyik félnek ez fáj és a másik erre oda se figyel.

2020. dec. 31. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:

#14-15:

13-as vagyok, ugyanezt mondtam:

"én azt gondolom, nem ezen múlik, hogy együtt töltitek-e ennyi idő után, hanem hogy megbeszélitek-e, figyelembe van-e véve mindkét fél igénye, gondoltok egymásra a szervezésnél"

Csak arra reflektáltam feljebbieknek, hogy nem az számít, hogyan történnek a dolgok, hanem hogy mindkét félnek megfeleljen. Ha megfelel külön, akkor csak azért nem kell a károgókra hallgatni, hogy jaj ez a kapcsolat f.os. Ha meg nem veszi figyelembe az igényeid akkor nyilván az probléma. De nem a külön ünneplés a gond, hanem az, hogy nem kérdez meg, neked mi lenne jó, nem veszi figyelembe az igényeid. Nem az összenövéstől jó egy kapcsolat, hanem a figyelmességtől.

2020. dec. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!