Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete volt egy műtétem, és azóta a párom nem élvezi velem a szexet. Minden más rendben, csak pont az nem. Mondta, hogy fóbiája lett. Most pedig szilveszter napján már szakítani akar. Hogy romolhatott így el a kapcsolatunk?
Nekem ugyan Sosem volt abortuszom, sőt van 2 gyönyörű gyerekem. Úgy tudom, hogy 6 hétig, mint szülés után, nem is szexelhettek.
Annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele komolyan elbeszélgetni, hogy miért érzed azt, hogy jól döntöttetek. 35N
Nem a szex a gond. Hiába beszéltek meg bármit, de ha egy gYerek se tud összehozni egy párt, akkor kb. semmi.
Gondolom, ezért távolodik.
Szerintem a gyerek nem hoz össze semmilyen kapcsolatot viszont szét tudja zilálni ha a kapcsolat nem elég erős.
De itt nem egészen ez a helyzet. Az abortusz nem csak a nőnek okozhat lelki problémákat. Azzal hogy ez a baba elveszett (akármilyen logikus is volt ez a döntés) valami a párod részéről is elveszett. Ezt nem lehet előre látni és talán ő maga se tudja megfogalmazni mi is zajlik le benne de nem effektív az abortusz miatt nem működik a szex hanem a lelki folyamatok miatt.
Ezt a kapcsolatot már nem valószínű hogy meg lehetne menteni akkor sem ha a párod még küzdene érte. A kapcsolatok a lelki folyamatok mentén alakulnak azok pedig törékenyek. Szerintem nem tudsz tenni semmit. Külön mentek vársz hagysz egy kis időt a párodnak és ha a párod még mindig nem látja a jövőtöket akkor tovább lépsz.
A #4 Válaszoló, nagyon jól megfogalmazta.
Viszont pont azért, mert lelkileg változott meg benne valami, ezért én nem hiszem, hogy csak a szex nem működik köztetek. Mással is gond lehet, csak nem vetted észre, vagy csak nem akarod észrevenni, mert túlságosan fájna?! :(
Szívből sajnálom! De én is azt hiszem, hogy ennek tényleg vége lehet. Ami annyiban érdekes, hogy általában inkább a nőt viseli ez meg, és a nő távolodik el. Úgy tűnik nálatok ez fordítva volt.
A legtöbb kapcsolat ebbe tönkremegy. Akkor is, ha józan ésszel jó döntés volt.
Ha két felnőtt ember szereti egymást, de a közös utódot nem tudják vállalni, akkor felesleges hosszú távon együtt maradni, csak egymás idejét húzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!