Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noffy kérdése:
Pár hete volt egy műtétem, és azóta a párom nem élvezi velem a szexet. Minden más rendben, csak pont az nem. Mondta, hogy fóbiája lett. Most pedig szilveszter napján már szakítani akar. Hogy romolhatott így el a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
A műtét egy abortusz volt. Onnantól,hogy megtudta a terhességet sok vitánk volt, de abban mindketten egyetértünk, hohy most nem alkalmas a gyerek. Viszont azóta egyre távolodik tőlem, minden tekintetben. A szakításkor is azt mondta,hogy még szeret, csak sok ez neki. Nem tudom mit tegyek.2017. dec. 31. 08:15
11/17 anonim válasza:
Milyen szép eufemizmus az abortuszt műtétnek titulálni. Ha a testvéred rablótámadásban meghal, akkor az fizikai ráhatással együtt járó vagyonáthelyezés lesz?
12/17 anonim válasza:
" akkor minden erejével igyekszik védeni az utódot"
Persze, ja :)
Azért lépnek le és tiltakoznak a gyerek ellen.
13/17 anonim válasza:
Akik lepontoztak, azokat is el lehetett volna abortálni.
14/17 anonim válasza:
#7, közös döntésük volt, vágod?
15/17 anonim válasza:
en tudom mi a baja. az a baja hogy amikor beteszi neked, akkor elkepzeli a mutet helyet (sebek varratok, fajdalom) es ez bizony blokkoloan tud hatni a ferfi agyra.
16/17 anonim válasza:
Szerintem szimplán most fogta fel, hogy mi történt... Rájött, hogy beleegyezett megölni a gyerekét. Egy abortuszról van szó, nem egy mandulaműtétről. A legtöbb kapcsolat rámegy.
17/17 anonim válasza:
Figyelj itt fingja sincs senkinek mi jár a párod fejében és hogy miért távolodik el tőled, itt csak találgatások vannak.
Egy valamit tudok, ha valaki menni akar azt el kell engedni.... Gondolom neked sem olyan ember kell aki nem szívesen van veled ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!