Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engedjem, hogy szilveszterkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.

Figyelt kérdés
Sajnos közös baráti társaság és eddig nem engedtem, hogy táncoljon a másik nővel, de elkérhetik...

#mi számít ilyenkor?
dec. 15. 08:15
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Újra megbeszéltük: nem fog megcsalni!

Többet most erről egyelőre nem írok, mert úgy néz ki, hogy jó irányba fordul az elhidegült kapcsolatunk. De ez a jövő zenéje lesz...

dec. 30. 16:50
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát ha már meg kell beszélni azt, hogy ne csaljon meg akkor ez már kezd gatya lenni..
dec. 30. 20:11
 33/36 A kérdező kommentje:

Végül szilveszterkor sikerült "kívül rekeszteni" az említett hölgyet. Kénytelen leszek továbbra is elviselni a "párom" kisebb lopott flörtölgetéseit más nőkkel.

Na, mindegy. Egyéb területen javuló tendenciák mutatkoznak az életemben. Elkezdtem erősíteni magamban egy belső bizalmi pozíciót.

A hajnali órákban minden szempontból visszataláltunk egymáshoz egy bizonyos szinten. Most már nem bánom annyira az elmúlt hosszabb időszak "tanulópénzeit" vele kapcsolatban.

jan. 2. 09:20
 34/36 Grizesteszta ***** válasza:

Jaaaj! Az ember parkapcsolatban semmit nem kenytelen elviselni. Jelzi, ha baja van, megbeszelik, es vagy rendezodik vagy kilep... De az is aranyos, hogy par ora alatt rendezodik a kapcsolat, "visszatalalunk" egymashoz. (Mondjuk en is visszatalaltam egyszer a paromhoz, mikor a gps-be elsore rosszul irtam be a cimet, majd sikerult javitani-de ez azert nem volt "kapcsolatrendezodes". ) Igazan nehez eldonteni, hogy a folyton vadaszo

ferfi a viccesebb, vagy te, az onbizalomhianyos no prototipusa...

jan. 2. 10:11
 35/36 A kérdező kommentje:

Önbizalomhiányról nem tudok. (Többen jöttek mostanában hozzám tanácsot kérni, mert pozitív kisugárzásúnak éreztek engem. Idegenek is, ismerősök is.)

Elég sokan keresnek itt "társat", és feladják elkeseredésükben a próbálkozást. Én nem hiszek az online "szerelem"-ben.

jan. 2. 11:47
 36/36 Grizesteszta ***** válasza:

#35: Ne viccelj már, mi az önbizalomhiány, ha nem az, amit te itt elmesélsz? Van egy- gondolom nálad pár évvel idősebb- 75 körüli krapek, aki a 'legyet is röptében' típus, ráadásul vonzó is számára, hogy sok nő bepróbálkozik nála viccesen- félkomolyan-komolyan, plusz van egy nő, aki annyira komolyan, hogy egyrészt párjának tekinti másrészt meg főállásban hajtja a legyeket...

A pozítív kisugárzás más dolog, mert minden témában lehetsz te KIFELÉ stabil, megbízható, optimista, de ha azért vagy betojva, mert a fickó mással táncolna: na, ez minden, csak nem önbizalom.:)

Tudod, mit csinálnék a helyedben? Hagynám a krapekot, hogy csináljon, amit akar: flörtöljön, ismerkedjen... közben viszont átgondolnám, hogy biztosan vele akarom-e eltölteni az 'utolsó' még aktív időszakomat?

( Én 55 körül voltam, amikor elváltam, és körbenéztem a világban: felmértem a lehetőségeket, átgondoltam, hogy mi tenne boldoggá, mi az, amivel nem akarok megalkudni, mik a korlátok és mik a lehetőségek. Regisztráltam 2-3 társkeresőre, elkezdetem aktívan társaságba járni, hobbival kapcs. kerestem csoportokat; szóval minden esélyt megadtam a sorsnak, és az utcán bele is botlottam a 'főnyereménybe'. Ez kölcsönös főnyeremény mindkettőnknek, de hozzá se állok úgy, hogy mit tegyek, hogy ne hagyjon el- élek úgy, ahogyan előre elképzeltem és ez szerencsére passzol ahhoz, ahogyan ő képzelte az életét. De ha nem passzolna, akkor nem vele élnék.)

Mi köt téged ehhez a fickóhoz a rettegésen és a szexuális kiszolgáláson kívül? Boldog vagy vele vagy csak be vagy tojva, hogy nélküle még rosszabb lenne? És ki beszél online szerelemről? Valós, igazi kötődésre és közös elhatározásokra van szükség ( szerintem fiatalabban is, de a mi korunkban már mindenképpen) és nem arra, hogy folyton azon rágódj: ki a vetélytárs... Simán lehet, hogy más értékes férfiak is vannak a közeledben, de észre se veszed őket, mert leköti a figyelmedet ez a 'légyvadász'. :)

jan. 2. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!