Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.
Újra megbeszéltük: nem fog megcsalni!
Többet most erről egyelőre nem írok, mert úgy néz ki, hogy jó irányba fordul az elhidegült kapcsolatunk. De ez a jövő zenéje lesz...
Végül szilveszterkor sikerült "kívül rekeszteni" az említett hölgyet. Kénytelen leszek továbbra is elviselni a "párom" kisebb lopott flörtölgetéseit más nőkkel.
Na, mindegy. Egyéb területen javuló tendenciák mutatkoznak az életemben. Elkezdtem erősíteni magamban egy belső bizalmi pozíciót.
A hajnali órákban minden szempontból visszataláltunk egymáshoz egy bizonyos szinten. Most már nem bánom annyira az elmúlt hosszabb időszak "tanulópénzeit" vele kapcsolatban.
Jaaaj! Az ember parkapcsolatban semmit nem kenytelen elviselni. Jelzi, ha baja van, megbeszelik, es vagy rendezodik vagy kilep... De az is aranyos, hogy par ora alatt rendezodik a kapcsolat, "visszatalalunk" egymashoz. (Mondjuk en is visszatalaltam egyszer a paromhoz, mikor a gps-be elsore rosszul irtam be a cimet, majd sikerult javitani-de ez azert nem volt "kapcsolatrendezodes". ) Igazan nehez eldonteni, hogy a folyton vadaszo
ferfi a viccesebb, vagy te, az onbizalomhianyos no prototipusa...
Önbizalomhiányról nem tudok. (Többen jöttek mostanában hozzám tanácsot kérni, mert pozitív kisugárzásúnak éreztek engem. Idegenek is, ismerősök is.)
Elég sokan keresnek itt "társat", és feladják elkeseredésükben a próbálkozást. Én nem hiszek az online "szerelem"-ben.
#35: Ne viccelj már, mi az önbizalomhiány, ha nem az, amit te itt elmesélsz? Van egy- gondolom nálad pár évvel idősebb- 75 körüli krapek, aki a 'legyet is röptében' típus, ráadásul vonzó is számára, hogy sok nő bepróbálkozik nála viccesen- félkomolyan-komolyan, plusz van egy nő, aki annyira komolyan, hogy egyrészt párjának tekinti másrészt meg főállásban hajtja a legyeket...
A pozítív kisugárzás más dolog, mert minden témában lehetsz te KIFELÉ stabil, megbízható, optimista, de ha azért vagy betojva, mert a fickó mással táncolna: na, ez minden, csak nem önbizalom.:)
Tudod, mit csinálnék a helyedben? Hagynám a krapekot, hogy csináljon, amit akar: flörtöljön, ismerkedjen... közben viszont átgondolnám, hogy biztosan vele akarom-e eltölteni az 'utolsó' még aktív időszakomat?
( Én 55 körül voltam, amikor elváltam, és körbenéztem a világban: felmértem a lehetőségeket, átgondoltam, hogy mi tenne boldoggá, mi az, amivel nem akarok megalkudni, mik a korlátok és mik a lehetőségek. Regisztráltam 2-3 társkeresőre, elkezdetem aktívan társaságba járni, hobbival kapcs. kerestem csoportokat; szóval minden esélyt megadtam a sorsnak, és az utcán bele is botlottam a 'főnyereménybe'. Ez kölcsönös főnyeremény mindkettőnknek, de hozzá se állok úgy, hogy mit tegyek, hogy ne hagyjon el- élek úgy, ahogyan előre elképzeltem és ez szerencsére passzol ahhoz, ahogyan ő képzelte az életét. De ha nem passzolna, akkor nem vele élnék.)
Mi köt téged ehhez a fickóhoz a rettegésen és a szexuális kiszolgáláson kívül? Boldog vagy vele vagy csak be vagy tojva, hogy nélküle még rosszabb lenne? És ki beszél online szerelemről? Valós, igazi kötődésre és közös elhatározásokra van szükség ( szerintem fiatalabban is, de a mi korunkban már mindenképpen) és nem arra, hogy folyton azon rágódj: ki a vetélytárs... Simán lehet, hogy más értékes férfiak is vannak a közeledben, de észre se veszed őket, mert leköti a figyelmedet ez a 'légyvadász'. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!