Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engedjem, hogy szilveszterkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.

Figyelt kérdés
Sajnos közös baráti társaság és eddig nem engedtem, hogy táncoljon a másik nővel, de elkérhetik...

#mi számít ilyenkor?
dec. 15. 08:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a párod…
dec. 15. 09:11
 12/36 Grizesteszta ***** válasza:
84%
Ez a vasarnap reggeli vicc a husleves fozeshez? Ha a pasi 68, akkor te min. 50 korul lehetsz? Es ebben a korban ezt komolyan kerdezed? Mert szerintem egy felnott nonek a parja igen is tisztelettudo, es fel se merul az, hogy ez a felnott no mit enged, mit nem enged... a ferfi szepen sorban fel ker mindenkit mar csak azert is, mert jol nevelt, es nem a tanctol lesz hutlen vagy tiszteletlen. Az meg, hogy ki nyomul a paromra: indifferens. Csak az szamit, kire figyel fel o es hol all meg az erdeklodese. A krapek szerintem sem a parod, hanem egy szabad ferfi, aki jatszik tobb novel a tarsasagbol. Te meg egy buta liba vagy, aki azt hiszi, hogy tilthat/engedhet barmit es ezzel husegre kenyszerithet, kozben meg a "parja" azt tesz vele, amit akar. Klassz 2 heted lesz meg szilveszterig, nem irigyellek.
dec. 15. 09:54
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Valami amerikai filmsztár a bácsi, hogy 68 évesen ennyi nő nyomul rá? :D
dec. 15. 10:25
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
68 éves öreg fasziért miért vagy annyira oda? Te hány éves vagy, 15? Hagyjad hagyj táncoljon vele és szakíts. Mi az, hogy te nem engeded? Ki vagy te, az anyja?
dec. 15. 10:44
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont azt akartam kérdezni hogy ki a pasid? Pierce Brosnan? :D

(Elsőre azt hittem tinikategória a kérdés aztán jött hogy 68 éves a bácsi)

dec. 15. 10:49
 16/36 Grizesteszta ***** válasza:
65%
#13:A ferjem ennel idosebb volt, smikor elvaltam tole, es akkora forgalom lett korulotte, de akkora... ebben a korban mar sok no lesz ozvegy es meg ujrakezdene.
dec. 15. 10:52
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem engeded mással táncolni? Eszem megáll. Ami nekem nagyon nem tetszene, az hogy az exével együtt utazgat. De ahogy itt már többen is leírták, ő nem a "párod".
dec. 15. 14:56
 18/36 anonim ***** válasza:
Vajon miért nyomul rá mindenki? 🤔🤔🤑🤑🤑 talán...
dec. 15. 15:19
 19/36 anonim ***** válasza:
Gondolom van pénze és te élvezed a drámát hogy más is őt akarja.
dec. 15. 15:50
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem se normális ez az apakomplexus de sok nőnek van ilyen fetise.
dec. 15. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!