Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.
Figyelt kérdés
Sajnos közös baráti társaság és eddig nem engedtem, hogy táncoljon a másik nővel, de elkérhetik...#mi számít ilyenkor?
dec. 15. 08:15
12/36 Grizesteszta válasza:
Ez a vasarnap reggeli vicc a husleves fozeshez? Ha a pasi 68, akkor te min. 50 korul lehetsz? Es ebben a korban ezt komolyan kerdezed? Mert szerintem egy felnott nonek a parja igen is tisztelettudo, es fel se merul az, hogy ez a felnott no mit enged, mit nem enged... a ferfi szepen sorban fel ker mindenkit mar csak azert is, mert jol nevelt, es nem a tanctol lesz hutlen vagy tiszteletlen. Az meg, hogy ki nyomul a paromra: indifferens. Csak az szamit, kire figyel fel o es hol all meg az erdeklodese. A krapek szerintem sem a parod, hanem egy szabad ferfi, aki jatszik tobb novel a tarsasagbol. Te meg egy buta liba vagy, aki azt hiszi, hogy tilthat/engedhet barmit es ezzel husegre kenyszerithet, kozben meg a "parja" azt tesz vele, amit akar. Klassz 2 heted lesz meg szilveszterig, nem irigyellek.
13/36 anonim válasza:
Valami amerikai filmsztár a bácsi, hogy 68 évesen ennyi nő nyomul rá? :D
14/36 anonim válasza:
68 éves öreg fasziért miért vagy annyira oda? Te hány éves vagy, 15? Hagyjad hagyj táncoljon vele és szakíts. Mi az, hogy te nem engeded? Ki vagy te, az anyja?
15/36 anonim válasza:
Én is pont azt akartam kérdezni hogy ki a pasid? Pierce Brosnan? :D
(Elsőre azt hittem tinikategória a kérdés aztán jött hogy 68 éves a bácsi)
16/36 Grizesteszta válasza:
#13:A ferjem ennel idosebb volt, smikor elvaltam tole, es akkora forgalom lett korulotte, de akkora... ebben a korban mar sok no lesz ozvegy es meg ujrakezdene.
17/36 anonim válasza:
Mi az, hogy nem engeded mással táncolni? Eszem megáll. Ami nekem nagyon nem tetszene, az hogy az exével együtt utazgat. De ahogy itt már többen is leírták, ő nem a "párod".
18/36 anonim válasza:
Vajon miért nyomul rá mindenki? 🤔🤔🤑🤑🤑 talán...
19/36 anonim válasza:
Gondolom van pénze és te élvezed a drámát hogy más is őt akarja.
20/36 anonim válasza:
Amúgy szerintem se normális ez az apakomplexus de sok nőnek van ilyen fetise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!