Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem, hogy szilveszterkor táncolhasson azzal a nővel a párom, aki el akarja csábítani tőlem? Most nagyon jó a kapcsolat köztünk tegnap este volt egy jó hosszú csókcsata és ölelések. Kora reggel még kedves emotikonokat is küldött az sms-eimre.
Köszönöm 22-es válaszoló! Igen, ezt szoktam tenni, ezért nem megy el tőlem.
Ezt már többször mondogatta, hogy a szexualitással tudom őt főleg megtartani! Így van!
Gyakran gondolkodik azon, hogy pont ezért marad meg mellettem. (De most meg más kifogásai vannak.) Na mindegy, beszélek vele.
Változás történt: kiderült, hogy a nő mégsem jön szilveszterezni.
Párom reakciója eléggé meglepő volt. Nekem úgy tűnt, hogy sajnálja ezt a helyzetet, mert megdöbbent.
Nekem pedig az ő reakciója volt furcsa. Karácsonyi összejövetel volt most ebben a társaságban és néha úgy tűnt, mintha vonzódna ehhez a nőhöz.
Később megbeszéltem mindent a párommal, ami aggasztott, és valahogy megnyugodtam. Hasonlóak voltak a meglatasaink erről a nőről.
De volt most egy ötödik nő, arra viszont nem lehetek féltékeny, akárhogy szimpatizáltak, mert érezném, ha többet akarnak tőle.
Nem filmsztár a párom, de így viselkedik, hogy tud nagyon népszerű lenni.
A kulturált hangvételben megfogalmazott kommenteket köszönöm.
Ez olyan édi: a "paroddal" egyforman gondolkodtok a norol, es ez teged megnyugtat.A krapek erdeklodik ugyan iranta, de megbeszeltetek. Az otodik no meg nem szamit, mert nem akar tole semmit. De akkor miert irtal rola?
Az en parom sok emberrel dolgozik, ferfiakkal is, nokkel is. Mesel roluk, ceges vacsin megismerkedem veluk, felkeri a noket tancolni: de pontosan tudjuk mindketten, hogy ez is dolga egy vezetonek, nincs benne semmi tobb. Ezert vagyunk mi egy par.:) Es ezert nem hergelem magam azzal, hogy mikor/kivel csal meg. Pedig itt megmondtak: megcsalta velem a feleseget, es aki egyszer csalt, az mindig fog... Szoval legyek resen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!