Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm neheztel rám, mert ma szilveszterkor is pl. nem vagyok túl lelkes a családjával kapcsolatban. Igaza van, hülyén viselkedem?
A barátnőm 27 éves múlt és mindennap beszél a szüleivel, nagyszüleivel, öccsével, és a szülei igen gyakran látogatják, vagy megy hozzájuk, van, hogy minden hétvégén hazamegy vidékre.
Én 26 vagyok, és abszolút nem ilyen a viszonyom a szüleimmel, talán ha heti szinteb beszélünk, de nekem mindkét tesóm is ilyen minimum kommunikációt folytat, egyszerűen ilyenek vagyunk.
Sokat veszekszünk a barátnőmmel, amiért én nem vagyok mindig teljesen lelkes, amikor beugranak a szülei, pl. ma szilveszterkor 2x is beestek, ami elvileg csak egy koccintás lett volna, lett belőle több óra és én kettesben akartam lenni a barátnőmmel.
Erre megkapom hogy antiszoc vagyok és nem bírom a családját.
Okés, az igazság az, tényleg nem a szívem csücskei, de nem is vagyok velük ellenséges vagy szemét, inkább csak mosolygok és válaszolgatok, de a családja teljesen más világ mint én.
Tényleg rossz ember vagyok?
Ettől nem vagy rossz ember,csak nem nyalod a seggüket és nem vagy/leszel a kedvenc vejkó,nem ismerem a feleséged de nemtudom mit szólna ha a te szüleid is sűrűn meglátogatnának titeket?Mivel foglalkoznak a barátnőd szülei?
Néhány pezsgőt már megittam lehet fura a válaszom!
28/F
mindenesetre a normális az amilyen a csajod családja.
figyelnek a gyerekükre még ennyi idősen is.
az a te gyengeséged,hogy ezen alkalmakkor elveszíted a helyzet irányítását és valószínűleg ez az ami zavar téged.
nálunk az apósom és az anyósom is pontosan tudja,hogy én vagyok a főnök a családfő,az van amit én mondok és ők alkalmazkodnak hozzám,mert én férfi vagyok minden szempontból és én kérdezek én irányítom a beszélgetést,nem csak válaszolgatok mint egy csicska.
ezen változtass,ha már helyzetbe kerülsz és ne szerepet játsz megfelelési kényszerből,hanem őszintén mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!