Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a közös jövőnket tervezi ( mit csinálunk nyáron, jövő karácsonykor, jövő szilveszterkor). Mindezt úgy hogy még csak fél éve vagyunk együtt. Szerintetek ez normális?
Normalis.
Inkabb orulj neki, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot.
Miért ne lenne normális?
Én is szeretem előre átgondolni a jövőt, az más kérdés, hogy nem mindig úgy alakul ahogyan előre láttam. :)
Örülj neki, hogy vannak tervei és nem neked kell mindent kitalálni.
Ha csak ellenne a kapcsolatban akkor meg az lenne a baj, hogy "miért nem tervez velem semmit?"
Nem kell beleélned magadat ezekbe a tervekbe, de mond meg neki, hogy akkor számonkérés lesz ám. :D
ezek szerint nem tud a pillanatban élni. mi lesz ezzel a karácsonnyal, ezzel a szilveszterrel?
nekem nem kell ilyen sarkos ember. úgy érezném, a tulajdonának tekint.
mi nagyon szerelmesek vagyunk, imádjuk egymást. tervezünk előre is, de nem is tudom elképzelni, hogy pl jövő karácsonykor nem leszünk együtt.
lehet fél év után korai az ilyeneket hallani,de legalább biztos a kapcsolatotokban.
én örülnék neki csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!