Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja élek együtt barátommal. Többször előfordult, h ő hazavágyott, pedig nagyon jól megvagyunk. Szeretjük egymást, mégis néha haza szeretne menni egy kis időre. Ez pasiknál normális? Vagy sok neki belőlem?
félek,h valami nincs rendben..szokatlan, lányoknál érthetőbb, ha néha haza vágynak a családhoz, de a férfiak önállóbbak nem? ha haza megy, egyedül szeret, mert az a régi időket idézi neki.. nem értem, akkor minek élünk együtt? azt mondja jó neki és szeret is..de akkor miért csinálja ezt?
én mindig vele lennék ha tehetném..akik annyira szeretik egymást nem is szeretnek külön lenni a párjuktól nem? 27 / N
Nincs egyikkel sem baj, mivel most együtt éltek az a vágyad teljesült hogy mindig vele legyél ha tehetitek, néha teljesülhet az ő kívánsága is :-)
Ez még mindig sokkal jobb hidd el, mintha gyűlölné a "hátországot" és teljesen gyökértelen lenne.
Ez nem önállóság vagy nem önállóság kérdése, 60 évesen is mehet nagyon szívesen haza az ember nem? :-)
Ha persze valami más kibúvó ok van emögött az más megítélés alá esne.
5-ös válaszomhoz kiegészítésképpen:
Magamon azt tapasztaltam eddig hogy az időszakos kis különlét csak feldobja a dolgokat mert az újra találkozásnál mindent be lehet pótolni mondjuk triplán :-)
Én emiatt sosem vettem zokon ha a csajom hazament picit, sőt titokban örültem akkor is ha piszokul hiányoztunk egymásnak.
"nem szeretnék rátelepedni,csak félek."
Lehet, hogy már rátelepedtél, külön, saját programokat is szeretne, vagy éppen csak egy kicsit egyedül lenni.
Mitől félsz?
Hagyd élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!