Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátom, hogy felesleges volt együtt tölteni a napot mert nem csináltunk semmi hasznosat. Csak szerintem nem normális ez?
Négy éve járunk már, lassan két éve már csak hetente egyszer tudunk találkozni mert más városba kerültem egyetemre. Tényleg semmi extrát nem csináltunk tegnap, összebújva megnéztük egy filmet, beszélgettünk meg ilyesmi és megkaptam, hogy teljesen felesleges volt velem találkozni, mert nem haladt semmit előre az élete és inkább csinálta volna a saját iskolai teendőit. Ez normális?
24 L
Leforditva: nem szexeltetek, ez pedig nem tetszett neki. Alig lat es nincs szex se...unatkozott veled.
Most akkor hazudjon inkabb?
Ez a megjegyzés kifejezetten sértő, megalázó, sőt, gusztustalan. Én nem hagytam volna egy ilyet szó nélkül, sőt, akár még szakítás is lehetne a vége, hiszen ha úgy érzi, a kapcsolatunk ennyire "felesleges", és nem viszi őt elérőbb az életében, akkor nyugodtan menjen és keressen mást...
Szerencsére nekem olyan párom van, aki öt év után is ugyanúgy élvezi a társaságomat, és pihenni, punnyadni is jó együtt. Persze nem ebből áll a kapcsolat, de ha néha heti egyszer tudunk találkozni, akkor nincs is másra igény.
Ha szexeltetek, akkor valami nagyon-nagyon nem oké. Hetente csak 1 napot vagytok együtt és így se élvezi a veled töltött időt?
Ebből k#rva erős szakítás lesz, rekord időn belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!