Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a barátom, hogy felesleges volt együtt tölteni a napot mert nem csináltunk semmi hasznosat. Csak szerintem nem normális ez?

Figyelt kérdés

Négy éve járunk már, lassan két éve már csak hetente egyszer tudunk találkozni mert más városba kerültem egyetemre. Tényleg semmi extrát nem csináltunk tegnap, összebújva megnéztük egy filmet, beszélgettünk meg ilyesmi és megkaptam, hogy teljesen felesleges volt velem találkozni, mert nem haladt semmit előre az élete és inkább csinálta volna a saját iskolai teendőit. Ez normális?

24 L

2014. nov. 2. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is szoktam így érezni akkor is ha egyedül töltöm a napot "semmivel" meg akkor is ha a barátommal töltöm az időt, függetlenül attól, hogy jól érzem magamat vele közben, de utólag előjön az érzés, hogy nem erre kellene "pazarolnom" a napjaimat, mert le vagyok maradva a fontos teendőimben.

Elképzelhető, hogy azért van, mert nem ott tart az életben ahol szerinte már tartania kéne. Legalábbis nálam ezért van.

2014. nov. 2. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül, 30 éves és még nincs saját lakása de még pénze sem? iskolába jár? Az ilyen örüljön ha egyetlen nőnemű lény (akár emberi akár állati) is szóbaáll vele a mai világban :D Erre meg még neki áll feljebb, hát beszarás mik vannak... :D
2014. nov. 2. 14:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát amúgy most kezdte el a PhD-t, szóval valamennyi pénzt keres, de még normális albérletbe sem tud belőle kimenni meg ugye össze sem tudunk költözni emiatt mert lekötötte magát X évre egy városba. Ja amúgy durva, hogy mindig mondja, hogy el se hiszi, hogy ilyen szép és okos barátnője van, mégis mindig elégedetlen valamivel meg csesztet.
2014. nov. 2. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Vannak pasik, akinek semmi nem jó. Én is megkaptam már hasonló nap után, hogy semmit nem csináltunk. Fogadd el hogy ő ilyen, vagy lépj tovább.
2014. nov. 2. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi a lóf#sznak csinálja a szar doktorit? Ha ért a szakmájához akkor helyezkedjen el és keressen egy zsák pénzt... főleg ha fontos neki, hogy megtartsa a barátnőjét. Mit fog kezdeni a doktorival? 90 ezerért egyetemen lesz ez kezdő kis csicska tanársegéd?

Nevetséges.

2014. nov. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.