Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt ismerőseim, barátaim hogy az exemmel nagyon szép pár voltunk? Már majdnem 9 hónapja nem vagyunk együtt és nem is leszünk! Kérlek csak normális válaszokat!
a, a mostaninál még az is jobb volt
b, igen vigasztalnak
c, jól néztetek ki egymás mellett
d, jajj mondjatok már neki valamit had örüljön
ja és baromi bunkóság , hogy ezzel traktálnak.
nem vagytok már együtt, ne fájdítsák ezzel a szívedet.
ha tényleg össze illettél volna vele, akkor nem szakítotok, vagy utána nem bírtátok volna egymás nélkül, és megint együtt lennétek, szorosabb kapcsolatban mint elsőre.
mondd meg a barátaidnak, hogy egy szót se többet róla.
fejezzék ezt be.
az előző barátomról sokat meséltem, azt hitték ő lesz nekem az igazi stb, szerették
a mostanival én érzem úgy, hogy megtaláltam a másik felem. de nem traktálom őket ezzel, nem beszélek róla olyan sokat.
és ebből azt szűrték le, hogy nem vagyunk egymásnak valók..
nem lehet belelátni egy másik ember kapcsolatába, ezért ne is szóljon bele más, amikor 2 ember ügye. ha van gyerek, akkor más, de addig nekem ne okoskodjon bele senki, mit kéne tennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!