Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendőrrel, aki kihallgatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendőrrel, aki kihallgatott össze lehetne jönni?

Figyelt kérdés
Fiktív kérdés, de voltam bent és nagyon tetszett, úgy vettem ki, fordítva is, de szerintem ameddig le nem zárult az ügy, addig szóba sem állhatnék vele. Egyébként tényleg fiktív, ugyanis valószínűleg soha nem is látom többet.
tegnap 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért fiktív? Kitalált?
tegnap 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Én kavartam egy rendőrrel, oh, régi szép idők 😊 igaz nekünk hivatalból nem volt dolgunk előtte egymással
tegnap 20:27
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 Mert nyilván nem lesz belőle semmi, nem kitalált, de még 2 hónapig legalább tart az ügy és utána sem vetne jó fényt.

Elméletit akartam írni.

tegnap 20:29
 4/20 anonim ***** válasza:
25%
Ennyire nem találsz senkit? Menj rá a rendőrre ha kell.
tegnap 21:00
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem is kerestem senkit, szimplán oda voltam ültetve és tetszett, de valószínűleg soha az életben nem látom többet majd. Ennyi erővel tetszhetett volna a bolti pénztáros is...

Másrészt nem hiszem jó ötlet lenne mondjuk ráírni vagy bejelölni Facebookon, pláne ameddig tart az ügy... Valószínűleg nem is lehetne és mint mondtam csupán elméleti kérdés, hogy ennek vajon mi a jogi szabályozása...

tegnap 21:03
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
szerintem nincs semmi jogi szabályozás erre. Nem egy nyomozó. Nem ő jár el az ügyben.
tegnap 21:05
 7/20 A kérdező kommentje:
De nyomozó, szerinted ki lenne....
tegnap 21:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem, bocsánat
tegnap 21:07
 9/20 A kérdező kommentje:
De igen, ő jár el az ügyben, szerintetek mi lenne, ha kiderülne, mondjuk elméletben lefeküdt az egyik tanúval, ilyet nem is lehetne és véleményem szerint, nem is állnának le veled....
tegnap 21:17
 10/20 anonim ***** válasza:
39%
Tipikis tini picsa aki beleszeret a buszsoforbe...
tegnap 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!