Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendőrrel, aki kihallgatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendőrrel, aki kihallgatott össze lehetne jönni?

Figyelt kérdés
Fiktív kérdés, de voltam bent és nagyon tetszett, úgy vettem ki, fordítva is, de szerintem ameddig le nem zárult az ügy, addig szóba sem állhatnék vele. Egyébként tényleg fiktív, ugyanis valószínűleg soha nem is látom többet.
tegnap 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tini sem, másik, hogy ennyi erővel akár tetszhetett volna a boltos, vagy a kertész is, csak ennek azért komoly szabályai vannak!

Lehet fiatal vagyok, de pl 30 felett az embernek nem szokott tetszeni mondjuk egy férfi????? Másik, hogy képzeld el ezeknek is van feleségük, barátnőik, nyilván nem a kihallgatáson szedik össze őket... Elméleti kérdés.

tegnap 22:47
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

nem buszsfőr, ő NYOMOZÓ :)))

Kikéri magának

tegnap 22:50
 13/20 A kérdező kommentje:
azt hiszed e gyökér, hogy nem venni észre, hogy ezeket mind te írod
tegnap 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Mi? Nem értem mit irsz Xddd

Te is nyomozó vagy már?

tegnap 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem te vagy a bűnöző,vagy nem valami igen gázos dologban vagy tanú,szerintem egész nyugodtan felszedheted.A nyomozók hidd el előszeretettel ismerkednek.Ha csak tanú vagy,úgyse te vagy a főkolompos,neki meg csak egy újabb munka.Hajts rá a rendőr úrra!:)
tegnap 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Nekem volt egy ilyen nőm. Kihallgatott, aztán dugtunk egy csomót, de csak az ügy zárása után:)
ma 03:51
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Egy bűnöző kell egy nőnek szerinted? Ki tudja, probalkozz hátha.
ma 06:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy bunozo. Letezik tanukihallgatas es sokszor a gyanusitott sem bunozo.
ma 06:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bűnöző, férfi az illető
ma 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Ő nem kezdeményezhet, mert a neved és az elérhetőségedet nem használhatja privát célokra.

GDPR miatt.

Ha te kezdeményezel azt lehet, senkinek semmi baja nem lesz tőle.

ma 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!