Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam az este egy angol nyelvű videót, ami nagyon tetszett, mert mintha csak én lettem volna. Sajnos nem mentettem le. Segítetek?

Figyelt kérdés

A videón egy nagydarab férfi van, nagy bajusszal, és valami fadarabot tart a kezében rátekerve egy rézdrót. A férfi asszem vagy mosolyog rajt vagy csak nézi, amikor a felesége megkérdezi mi az?

A férfi gondolkozik egyet, majd elkezdi mesélni, hogy ezt a fadarabot 40 éve tekergeti, vagy tárolgatja? A pontos sztori nem maradt meg, a lényeg hogy mesélt valami szórakozásáról. A nő elkezdett hepciáskodni, hogy ez mégis mekkora baromság, mire a férfi elhagyja a videó helyszínét, mondván: "hagyjuk" vagy "nem mondtam semmit"

#szórakozás #férfi #feleség #megnyílik #Bezárkózik #"Ez baromság"
tegnap 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott ahol láttad az előzményekben megtalálod
tegnap 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

És ez neked tetszett? Miért? Ez egy nagyon rossz hangulatú videónak tűnik a leírásból.

Kb. mint a "Találkozz érdekes emberekkel, és végezz velük." mondat az egyik PC játék hátoldalán.

tegnap 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
tegnap 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!