Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angol nyelvtudás hiánya tényleg akkora probléma egy nő számára? (mellesleg németűl beszélek)
Figyelt kérdés
Szóval kezdeti még a kapcsolatunk, de a hölgyeményem számára nagyon ciki, hogy nem beszélek angolul csak pár szót (annyit beszélek angolul ami a neten és egy játékhoz elég) , csak németűl, mert így neki kell beszélni ha külföldre megyünk.
És, hogy ma már mindenki beszél angolul, aki nem az pedig kB selejtes
2020. jún. 23. 23:10
1/8 anonim válasza:
Nekem nem lenne hátrány. Én meg németül nem tudok :D
2/8 anonim válasza:
nem tudom mennyire gáz, de én elég sok angol nyelvű dolgot szoktam küldeni, legyen az cikk, vagy valami vicces kép, és van pár külföldi barátom, de ha csak ez lenne a gond, ezért nem dobnék senkit :)
3/8 anonim válasza:
"És, hogy ma már mindenki beszél angolul, aki nem az pedig kB selejtes"
Aki magasabbra céloz a betanított munkás-traktoros-takarító szintnél azok körében a társalgási angol már igencsak alap elvárás, szóval igen.
4/8 anonim válasza:
He én angolul németül olaszul spanyolul nyomom húzz bele
5/8 anonim válasza:
En tudok angolul es meg ket azsiai nyelven. Nem vitt elobbre a noknel....
36F incel
6/8 anonim válasza:
pedig az ázsiai nyelv az tök érdekes, de onnantól hogy aláírod, hogy incel lehetsz bármilyen érdekes......
7/8 anonim válasza:
Az angol jobban elterjedt, mint a német. Ebből kifolyólag egy picit ciki, ha fő világnyelven nem beszélsz.
8/8 anonim válasza:
A magyar nyelv gyakorlására nagyobb szükséged lenne. németűl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!