Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen késő külföldre menni, közepes szintű angol nyelvtudással, barátnő nélkül, egyedül?
Sajnos ebben nem tudok segíteni mivel én az otthon poshadók táborát erősítem.
Ha menni akarsz menj de biztos elég furcsa tökegyedül kimenni valahová, hogy csodára lelj. Valami előetes terv is kellene.
Annyit mondok, hogy alapból Magyarországon kétféle szakot lehet tanulni. Amivel lehetetlen elhelyezkedni meg amivel k. rvanehéz.
Ha kimész azt ne hidd hogy első fél évben mosogatásnál vagy takarításnál többre viszed, viszont ha kitartasz éveken belül saját éttermed is lehet vagy manager vagy ilyesmi..
Na meg azt se felejtsd, hogy ugye jól hangizk a 320ezer havi fizu minimálbérként, de abból 250et elköltesz kajára meg szállásra.. a havi 30ezres metróbérletet meg se említem:D
mielőtt ki mész nézd meg az ottani álláslehetőségeket
írj ki nekik és ha van valami kecsegtető válasz azonnal húzz el innen
vesztenivalód nincs
és bármikor visszajöhetsz ide............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!