Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 évesen késő külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen késő külföldre menni, közepes szintű angol nyelvtudással, barátnő nélkül, egyedül?

Figyelt kérdés
Megtalálhatom ott a számításaimat? Barátnőt, barátokat? Van értelme? Vagy öreg vagyok én már ehhez? Ugye eddig 27 éves koromig tanultam, 3 diplomát szereztem, bár sajnos nem olyan nagy horderejűt, amit ott kamatoztathanték (nem orvos, mérnök). Poshadjak meg otthon egyedül vagy legyek erős és vágjak neki a dolognak, míg nem késő? Tudom, hogy fejben dől el, de érdekelne, hogy erről ti mit gondoltok?
2013. júl. 29. 21:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy ha 10 év alatt sikerülne pl 5-7 millió ftot félretenni és egy kisebb panellakást vásárolni részletre,venni egy szimpla kis 3 milliós új autót venni, akkor én már elégedett lennék, Nincsenek hűdenagy milliós álmaim. Persze egy barátnőt szeretnék, neki is legyenek lehetőség szerint átlagos igényei. Gyereket nem szeretnék, nem tudna rám felnézni, nem vagyok az a tipikus mintaapa, bár vannak valamelyest ambícióim. Aztán 10-12 év múlva hazajönnék és talán a szakmámban elhelyezkednék, ha lesz valami hely. Kémia-Biológia-földrajz (3) szakos tanár vagyok.
2013. júl. 29. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha kimész, nem akarsz te ide visszajönni panelt venni! Egy tanári fizetésből meg majd nyomorogsz az ottani bérekhez képest. Annyi év alatt valószínűleg már nem a minimálbért keresnéd meg. Az apa dologra nem reagálok inkább, majd megérsz!
2013. júl. 29. 21:36
 13/21 A kérdező kommentje:
De egyedül elindulni, hát nem könnyű. Sok a csaló állásközvetítő cég is, bár sokan megtalálták azokat a Travel Agency-ket, melyek nem átverésről szólnak és tényleg munkát adtak valamelyik gyárban, étteremben, cukrászdában, hotelben stb.
2013. júl. 29. 21:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát most megemelik a bérünket, lesz kb 150 ezres nettós fizetésünk pár év (7-10) tapasztalattal, ami magyar átlagos pontosan eléri. De igazad van, ez nekem irgalmatlanul kevés és a mai gyerekek eléggé ölik az idegeimet. Nem vagyok az a türelmes, gyerekekkel bajlódó típus. De a keményebb fizikai munkákat szerencsére bírom.
2013. júl. 29. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha van ismerősöd kint. Vagy felveszed valakivel a kapcsolatot, egy magyarral, aki keres maga mellé albérlőt, egyedül úgyse tudnál egy egész lakást bérelni először. Ő is segíthet neked kint munkát találni, megismerkedhetnél magyarokkal. Legyen tartalék pénzed, amíg nem találsz munkát.
2013. júl. 29. 21:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Tanuld ki jól a nyelvet,és taníts majd kint félév egy év után.

Feküdj rá a nyelvre,egy tanár kint nagyon megbecsült.

Hidd el nem fogsz akarni idejönni vissza,amikor kint szakmáddal k_rva jól tudsz majd keresni.

2013. júl. 29. 21:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyébként 28 vagyok, szeptember legvégén leszek 29. De jövőre, legkésőbb év végén úgy tervezem, hogy ott hagyom a tanári állásomat (az igazgatónak sem nagyon tetszik, hogy nem teljes odaadással dolgozom 1000% on nettó 110 ezer ftért). Én nem töröm magam, ő meg azt mondta, még egy év, aztán mehetek amerre akarok.
2013. júl. 29. 21:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Vagyis úgy érzem, hogy arra pazaroltam az életemet (4 év fősuli a régi osztatlan képzésben, majd 1+1+1 év msc=7 év), amit annyira nem szeretek, nem vagyok benne annyira jó (nem vagyok annyira gyerekpárti, nem vagyok annyira gyerekekhez leereszkedő típus. Ez pedig nyomatékosítja bennem, hogy ez nem az én igazi szakmám. Jobban kedvelem a felnőtt emberekkel való foglalkozást.
2013. júl. 29. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyébként az sem akkora gond, ha nem tudsz németül, ha van kint ismerőősöd. Sokan mennek ki nyelvtudás nélkül. Ha használod a nyelvet, könnyen meg lehet tanulni.
2013. júl. 29. 21:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom, hogy el ne indulj német nyelvtudás és barát nélkül. Itt megragadni a béka fenekénél, hogy a "fél életemet,, letanultam a semmiért, ami nehéz, de nem fizet, azt nem szeretném.
2013. júl. 29. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!