Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
" “Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak még olyan nők, akik előrébb helyezik a párjuk igényeit, mint a sajátjukat?”
Nem nehéz elhinni, csak szomorú. És kicsit bosszantó, mivel az ilyenek miatt sok (NEM MIND) férfi normálisnak tekinti és elvárná ezt a partnerétől. "
Pontosan!
Ha igaz is minden, ami itt "elhangzott", végül is alapvetően a kérdező baja lenne, egye meg, amit főzött...
DE!
Amíg vannak ilyen nők, ez által vannak férfiak, akik ezt látják - ha ebből a kérdésből indulunk ki, nem csak a kérdező párja, hanem általa a haverok is, tehát egy nő példája egyszerre több férfira tud hatni -, addig lesz ilyen elvárás, és természetesnek, magától értetődőnek lesz tartva.
Persze nem minden férfi részéről... De nem is találkozik az ember minden férfival. Szóval ha elég sokban marad továbbra is ez a hozzáállás, a ritka kivételekbe pedig pont nem sikerül belefutni, akkor...
Ez a kérdés mindenfajta szempontból siralmas. 32 éves leszek, de olyan az életemben nem fordult elő és soha nem fog, hogy majd én az elvileg szerető párom miatt autózzak éjfélkor amikor a legjobban alszok. Se betegen, se egészségesen, sőt még egyetlenegyszer se. Olyan Isten se van, hogy felkelek nagy kómásan, reggelivel várom, de ő az ujját se mozdítani meg értem mert ő nyugodtan, tiszta lelkiismerettel magamra hagyna lázasan és nem érdekelné az se, hogy az egész éjszakát végighánytam. Míg te az ellenkezőjét teszed 3,5 éve.
Igazság szerint tőled nagyobb bohócot az életben nem fog találni tehát több mint valószínű, hogy nem fog téged elhagyni inkább orrba-szájba fog hűtlenkedni. Én is csak #facepalm & #smh-ni tudok mert az ember esze megáll, hogy mire vagy hajlandó érte mivelhogy kevesebbet keresel mint ő.
Mondjuk ha nem akarsz szakítani lehetne más munkahelyet jobb keresettel keresni, valamilyen képzést véghezvinni, tőle kölcsönkérni, hitelt felvenni. Akármit csak, hogy ne frusztráld magad miközben ő teljes mértékben kihasznál téged és sajnos még egy icipicit sincs rád tekintettel.
Bár mindenkinek nyilvánvaló, hogy a legkézenfekvőbb megoldás a szakítás lenne csak neked nem az. Óriásian kínos helyzetben vagy és csak magadnak köszönheted, az benne a legszánalmasabb...
Mondjuk én 6 éve élek a párommal, miatta költöztem ide, és nem jelentkeztem át, többek között a háziorvos miatt se, mert az itteni egy bunkó nyomi, az enyém meg tök jó fej. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!