Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
Dehogy, egészségesen sem kell. Mi vagyok én az anyukája, hogy minden reggel a szájába tegyem a reggelit? Eleve bulizni meg szórakozni tudjon már maga elmenni, lehet tömegközlekedéssel, vagy ha úgy van akkor taxival. Persze ha úgy van, akkor megkérhet, szívességből, de csak ha jól vagyok, nincsen másnap semmi fontos dolgom. Ha beteg lenné pláne nem tenném, akkor az a fontos, hogy meggyógyuljak. Az meg hogy éjszaka elmegyek azt jelenti, hogy reggel tuti nem kelnék fel neki.
Szerintem gondolkodj el ezen már eleve alapállapotban is. Csak olyan dolgokat tegyél meg a másikért, amiket ő valamilyen formában viszonoz. Legyen a kapcsolat kiegyenlített, mert a leírtak alapján ez rabszolgaság.
Elég egészségtelen a hozzáállásod.
"Nem várhatom el tőle azt, hogy itthon üljön mellettem, attól nem leszek jobban, ahogy azt sem, hogy egyedül ő ne igyon, hogy haza tudjon vezetni."
Miért ne? Nálunk pl teljesen alapvető, hogy nem hagyjuk magára a másikat ha beteg. Ha meg muszáj, akkor megoldjuk magunknak az utazást meg mindent. Miért ne lenne megoldható, hogy nem iszik? Elég aggasztó, ha nem bír ki pia nélkül egy alkalmat.
"Éjszakai busz nem opció, elég messze áll meg tőlünk, kb. 20 perc gyaloglás a legközelebbi megállójától is"
És...?
Nem akarok kötekedni, de miről beszélsz? A kérdező önszántából csinál meg neki mindent. Mindenki maga választja ki a párját és maga dönti el, hogy meddig megy el érte. A kérdező az aki mindenre képes érte. Nem mindegyik férfi és nő olyan mint ők.
"Világgá szaladnék már attól is, ha egészségesen ki kellene szolgálnom, nem még ha betegen."
Lehet ezt csinálni, de akkor fordítva se várjatok el semmilyen szívességet a férfitól! Nem kettősmércézünk.
"Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, "
Ezt örökre felejtsd el. A férfiak manupulációja ez. Nem kell kiszolgálnod, akkor sem, ha nem vagy beteg. Az, meg hogy 40 fokos lázzal éjfélkor ugráltat és a reggelijét nem képes elkészíteni, egyszerűen nonszensz. Miért nem hívott taxit?
Erősen gondolkodnék a szakításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!