Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egyébként "művelődj" már, hidd el, jót fog tenni: Angela Murinai 10 okom a haragra és Anya szív könyvei nagyon fel tudják nyitni a szemeket...
aug. 29. 11:19
 12/106 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, egészségesen sem kell. Mi vagyok én az anyukája, hogy minden reggel a szájába tegyem a reggelit? Eleve bulizni meg szórakozni tudjon már maga elmenni, lehet tömegközlekedéssel, vagy ha úgy van akkor taxival. Persze ha úgy van, akkor megkérhet, szívességből, de csak ha jól vagyok, nincsen másnap semmi fontos dolgom. Ha beteg lenné pláne nem tenném, akkor az a fontos, hogy meggyógyuljak. Az meg hogy éjszaka elmegyek azt jelenti, hogy reggel tuti nem kelnék fel neki.

Szerintem gondolkodj el ezen már eleve alapállapotban is. Csak olyan dolgokat tegyél meg a másikért, amiket ő valamilyen formában viszonoz. Legyen a kapcsolat kiegyenlített, mert a leírtak alapján ez rabszolgaság.

aug. 29. 11:20
 13/106 anonim ***** válasza:
100%

Elég egészségtelen a hozzáállásod.

"Nem várhatom el tőle azt, hogy itthon üljön mellettem, attól nem leszek jobban, ahogy azt sem, hogy egyedül ő ne igyon, hogy haza tudjon vezetni."

Miért ne? Nálunk pl teljesen alapvető, hogy nem hagyjuk magára a másikat ha beteg. Ha meg muszáj, akkor megoldjuk magunknak az utazást meg mindent. Miért ne lenne megoldható, hogy nem iszik? Elég aggasztó, ha nem bír ki pia nélkül egy alkalmat.

"Éjszakai busz nem opció, elég messze áll meg tőlünk, kb. 20 perc gyaloglás a legközelebbi megállójától is"

És...?

aug. 29. 11:21
 14/106 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarok kötekedni, de miről beszélsz? A kérdező önszántából csinál meg neki mindent. Mindenki maga választja ki a párját és maga dönti el, hogy meddig megy el érte. A kérdező az aki mindenre képes érte. Nem mindegyik férfi és nő olyan mint ők.

aug. 29. 11:22
 15/106 anonim ***** válasza:
3%

"Világgá szaladnék már attól is, ha egészségesen ki kellene szolgálnom, nem még ha betegen."

Lehet ezt csinálni, de akkor fordítva se várjatok el semmilyen szívességet a férfitól! Nem kettősmércézünk.

aug. 29. 11:24
 16/106 anonim ***** válasza:
89%
#15: nem tűnt föl, hogy a hozzászólás, amelyikben az általad idézett mondat szerepel, azzal kezdődik, hogy "na ilyenkor örülök, hogy szingli vagyok"?
aug. 29. 11:27
 17/106 anonim ***** válasza:
2%
16. És ennek mi köze az én állításomhoz? De, feltűnt. És? Senki örömét nem veszem el afölött, hogy szingli.
aug. 29. 11:29
 18/106 anonim ***** válasza:
100%
15, rendben! A szívesség egyébként is általában csak alkalmanként valami nem túl nagy dolog szokott lenni. A kiszolgálás viszont rendszeres, napi többszöri dolog. És egy férfi egész napos étkeztetését egyedül megoldani minden más mellett az mint írták is, felér egy rabszolgasággal.
aug. 29. 11:35
 19/106 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit annyira becsülnek, mint amennyire ő maga saját magát...
 20/106 anonim ***** válasza:
90%

"Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, "

Ezt örökre felejtsd el. A férfiak manupulációja ez. Nem kell kiszolgálnod, akkor sem, ha nem vagy beteg. Az, meg hogy 40 fokos lázzal éjfélkor ugráltat és a reggelijét nem képes elkészíteni, egyszerűen nonszensz. Miért nem hívott taxit?

Erősen gondolkodnék a szakításon.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!