Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha egy pasi azt mondana hogy szolgalna tegedet es szeret es mindent megtesz mit kersz mit szolnatok hozza?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 12:49
1/17 anonim válasza:
^-^ Ez annyira kedves... Én meghatódnék... ^^
2/17 anonim válasza:
Mekkora egy kis nyomi."Szolgállak téged", jót röhögnék.
3/17 anonim válasza:
Én nem kérnék semmit csak örök hűséget. Nagyon kevés ilyen férfi úgy hogy becsüld meg!
4/17 anonim válasza:
Nem a hűségre gondolt a kérdező, van egy olyan halvány megérzésem.
Én ennek annyira nem örülnék.
5/17 anonim válasza:
kedves nok. ennyit a ferfi ismeretetekrol! az aki igy fogadkozik megbizhatatlan es gyanus. tul sok hasonlot lattam mar de ugy latszik ti sohasem tanultok...
6/17 A kérdező kommentje:
a pasi barmit megtesz szolgalna is
2012. ápr. 10. 13:01
7/17 anonim válasza:
wow. le merem fogadni hogy te csodalod ot es igazan vonzodsz hozza. ketlem hogy a legtobb no szamara vonzo lenne egy ferfi aki "szolgalni" akarja oket.
8/17 anonim válasza:
68%-os, a te férfiismereteddel van probléma.
Komolyan, ti nem látjátok mit mond a kérdező? Alá akarja rendelni magát és amikor ez eszébe jut, akkor nem az érzelmekre gondol első sorban.
9/17 anonim válasza:
Nem tartana sokáig a kapcsolatunk azt hiszem.
10/17 anonim válasza:
Te egy dominát keresel,aki kielégíti szexuális vágyadat,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!