Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok ha egy pasi azt mondana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ha egy pasi azt mondana hogy szolgalna tegedet es szeret es mindent megtesz mit kersz mit szolnatok hozza?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na, végre valaki, aki érti mit magyaráz a kérdező.
2012. ápr. 10. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy: "Köszi, kutyáim már vannak". Az ember az legyen ember, ne szolgáljon senkit. Ha pedig a lány nem akar vele lenni, és ezért mondja ezeket, hogy rávegye akkor főleg gáz.
2012. ápr. 10. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
huha jol felre ertettem a kerdest... szomoru :) es elnezest is egyben
2012. ápr. 10. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha egy domninát akar, akkor máskor rakja a megfelelő helyre a kérdést... Pl a szexualitáshoz.
2012. ápr. 10. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit fujolsz tizenkettes. Van, aki a csokipudingot szereti, van aki a vaníliást, ilyen egyszerű. Nem értem minek szólod le azt, akinek más az ízlése, mint a tiéd.
2012. ápr. 10. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Pacsker, nem kéne. :D

Szeressen, és legyen hozzám hűséges, de azért ne vigyük már túlzásba! Szolgál engem? Mindent megtesz? Mi ebben a férfias? Mi ebben a kihívás, az izgalom egy kapcsolatban?

A szerető társ és a papucs között azért van különbség.

2012. ápr. 10. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt szólnám, hogy egyenrangú társat akarok, nem csicskát és nem is ölebet.
2012. ápr. 10. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!