Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől domináns egy pasi? Mitől alfahím?
szerintetek mitől?
mik azok a tulajdonságok?
ha mondjuk folyton valami érdekeset,nem mindennapi izgalmas dolgokat csinál,vagy elérhetetlen,vagy laza? vagy mitől?
Én attól vagyok alfahím, hogy a fiúhaverjaim, és barátaim felnéznek rám, követnek, kikérik mindenben a véleményemet, adnak a szavara.
Külsőleg magas sportos, komolyan-komolytalan vagyok.
Nem udvarolok, nem kezdeményezek párválasztásnál, had fussanak utánam a gyengébbik nem képviselői.
22/F
Az a baj, hogy ebben az egyre eltorzult világba a férfiak közt már az a menő, ha valaki tajparaszt, bunkó, trágár.
Ezek így bandákba gyűlnek és akkor aki a legnomádabb lesz az alfahím. Az első válaszolóval ellentétben ez inkább pont a kis pénisz velejárója :D Így próbálják ezt egyensúlyozni.
Szerintem az a domináns férfi aki céltudatos, jól nevelt, udvarias, előbb gondolkodik mint cselekszik, és felnőtt módjára viselkedik nem mint egy degenerált 17 éves.
mit érdekel az téged?
Úgyis a buxára utazik az összes ribanc!
Egy társaságban: megbízható, intelligens, konstruktív, másokat tisztel! Jól tud beszélni és magabiztos, talpraesett, hajlandó magára vállalni az áldozathozást nem csak másokat ugráltat. Nem egy beképzelt paraszt akinek mindenki benyal de közben tőrt forgatnak a háta mögött!
Egy full gyökér társaságban: akinek a legnagyobb farka/izma/hangja van
Egy burzsuj társaságban: akinek a legtöbb pénze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!